Fotokonkursā aicina iesniegt oriģinālas lietas, kam piešķirta «otrā dzīve»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa «Eco Baltia grupa» sadarbībā ar AS «Latvijas Zaļais punkts» rīko fotokonkursu «Radi un rādi lietu otro dzīvi» nolūkā apzināt oriģinālu ideju autorus, kuri prot piešķirt lietām otro dzīvi visdažādākajos veidos.

Darbus fotokonkursam var iesūtīt portālam TVNET no 15.janvāra līdz 26.janvārim. Iesūtītie foto tiek publicēti TVNET un no 27.janvāra TVNET lasītāji varēs balsot par savu simpātiju, kas iegūs dāvanu karti 100 eiro vērtībā. Savu simpātiju noteiks arī «Latvijas Zaļais punkts», un arī šā «otrās dzīves» darba autors saņems dāvanu karti 100 eiro vērtībā.

Konkursā drīkst piedalīties tikai ar tādiem «otrās dzīves» paraugiem, kas ir Latvijā darināti un Latvijā lietoti vai izlikti apskatei.

Konkursā jāiesūta oriģināli, iesūtītāja uzņemti fotoattēli, kas nedrīkst būt lejupielādēti no interneta resursiem.

Kā norāda konkursa organizētāji, mērķis ir apzināt un daudzināt tieši pašmāju lietpratējus, kas no šķietamiem atkritumiem spēj radīt ko jaunu un pārsteidzošu, kas pēc tam turpina kalpot vai arī ir radīts acu priekam.

Līdz šim konkursā iesniegti jau dažādi oriģināli darinājumi, piemēram, caura bļoda pārtapusi puķupodā,

izdegusi spuldzīte vāzē, tukšās piena un jogurta pakas Ziemassvētku eglītē, plastmasas pudeļu korķīši tiek izmantoti sporta stundās, un daudzi citi.

Jau ziņots, ka līdz 31.janvārim Latvijā norisinās sociālā akcija «Otrā dzīve», kurā iedzīvotāji aicināti šķirot stiklu «Eco Baltia grupas» uzņēmumu konteineros un tādējādi palīdzēt tiem, kurus piemeklējušas likstas. Par katru sašķiroto papildu stikla kilogramu tiek ziedoti līdzekļi nelaimē nonākušām ģimenēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu