Matīss apsvērtu darbu nākamajā valdībā (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašreizējais satiksmes ministrs Anrijs Matīss apsvērtu iespēju strādāt arī nākamajā valdībā, ko veidos Laimdota Straujuma, ja starp tās mērķiem būs transporta jomas aktuālo jautājumu risināšana.

«Pirmkārt nepieciešams vienoties par veicamajiem darbiem, skaidri apzinoties, ka valdības darbs ilgs aptuveni desmit mēnešus un nepieciešams intensīvs darbs, lai nodrošinātu satiksmes nozares aktuālo jautājumu risināšanu - ceļu programmas ieviešana, vienotās pasažieru pārvadājumu sistēmas darbības uzsākšana, esošo Eiropas Savienības (ES) fondu projektu pabeigšana un investīciju nodrošināšana ceļu, dzelzceļa, elektronisko sakaru, lidostu jomās, jaunā perioda ES fondu apguves uzsākšana jau nākamajā būvniecības sezonā, kā arī «airBaltic» tālākās attīstības nodrošināšana un investora piesaistes process,» aģentūrai BNS sacīja Matīss.

Viņš atzīmēja - atkarībā no vienošanās par veicamajiem darbiem var izvērtēt arī iespējamo kandidēšanu satiksmes ministra amatam Straujumas vadītajā valdībā.

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents pirmdien, 6.janvārī, nominēja Straujumu («Vienotība») valdības vadītāja amatam. Straujuma žurnālistiem prognozēja, ka jauno valdību varētu apstiprināt divu līdz trīs nedēļu laikā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu