Dombrovskis kļūs par Saeimas deputātu (141)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad Saeimā tiks apstiprināts jaunais valdības vadītājs, pašreizējais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) atjaunos deputāta mandātu, pastāstīja premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke.

Savukārt par to, vai viņš kandidēs vasarā gaidāmajās Eiropas Parlamenta vēlēšanās, viņš lems pēc deputāta mandāta atjaunošanas.

Dombrovskim, noliekot deputāta mandātu uz premjera pienākumu pildīšanas laiku, Saeimā iekļuva Ingmārs Čaklais. Vēlāk gan Čaklais arī nolika deputāta mandātu, to skaidrojot ar veselības problēmām. Patlaban Čaklā vietā parlamentā darbojas deputāte Liene Liepiņa, kurai arī būs jānoliek mandāts, Dombrovskim atgriežoties Saeimā.

Jau ziņots, ka Dombrovskis par savu demisiju paziņoja pagājušā gada 27.novembrī. Pēc demisijas viņš atzina, ka vēl nav izlēmis, ko darīs turpmāk, un solīja par to paziņot tikai pēc kāda laika.

Dombrovska vārds ik pa laikam izskan arī saistībā ar kandidēšanu uz Eiropas Komisijas priekšsēdētāja amatu, kuru patlaban ieņem Žozē Manuels Barrozu. Tomēr Dombrovskis pats atzīst, ka par šo jautājumu vēl ir pāragri runāt.

Komentāri (141)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu