Infiniti sedans sporta tērpā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Infiniti Detroitas auto šovam ir sagatavojuši īpašu sedana Q50 modifikāciju.

Lai arī par Motoru pilsētu dēvētā Detroita pērn vasarā pieteica maksātnespēju, ikgadējais auto šovs notiks un tiks atklāts 13.janvārī. Tad arī interesenti visā pasaulē pilnā apmērā ieraudzīs virkni jaunu automobiļu, tostarp Infiniti Q50 Eau Rouge konceptauto.

Infiniti norāda, ka Eau Rouge ir modeļa Q50 īpaši sportiska modifikācija, kas izstrādāta, balstoties uz iedibināto sadarbību ar četrkārtējiem F-1 Konstruktoru kausa ieguvējiem Red Bull Racing un komandu pārstāvošo četrkārtējo čempionu Sebastjanu Fetelu. Viņš, starp citu, jau ir piedalījies krosovera FX50 Sebastian Vettel Edition izstrādē.

Foto: Infiniti

Q50 Eau Rouge no standarta modeļa atšķiras visai ievērojami; no virsbūves paneļiem tikai jumta un durvju profilu forma palikušas neskartas. Aerodinamisko īpašību uzlabošanas nolūkā sedanam ir uzstādīts oglekļa šķiedras priekšējais spoilers, aerodinamiskas difuzors aizmugurē un sliekšņu uzlikas. Arī spoguļu korpusi un jumts ir izgatavoti no oglekļa šķiedras. Ārējā tēla sportiskumu vēl vairāk pastiprina 21 collas riteņu diski un izplūdes sistēma ar diviem izvadiem.

Foto: Infiniti

Infiniti uzsver, ka, radot Q50 Eau Rouge, mērķis bijis palūkoties, kā varētu izskatīties augstas veiktspējas Q50, kura dizainā izmantotas Red Bull Racing bolīdu RB9 saistītas stila iezīmes - izliektais priekšējais spoilers un aerodinamisko elementu kopums aizmugurējās daļas noformējumā.

Veiktspējas ziņā nekādas izmaiņas gan nav veiktas, un arī Q50 Eau Rouge ir apgādāts ar 3,7 litru V6 motoru, kurš attīsta 328 ZS.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu