Noskaidrota 2013.gada labākā kosmētika

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FRANCOIS GUILLOT / AFP

Neilgi pirms 2013. gada izskaņas notika konkursa «Gada balva kosmētikā 2013» laureātu apbalvošanas pasākums. Balvas un atzinības raksti tika pasniegti labākās kosmētikas pārstāvjiem sešās nominācijās: sejas un ķermeņa kopšanas kosmētika, matu kosmētika, anti age kosmētika, dabiskā un dekoratīvā kosmētika.

Konkurss SHAPE Gada balva kosmētikā 2013 tika organizēts jau astoto gadu pēc kārtas. Šogad kosmētikas produktus testēja un vērtēja 50 žurnāla lasītājas, redakcija, kā arī sabiedrībā pazīstamas sievietes - Liene Šomase, Anmary, Jolanta Strikaite, Kristīne Garklāva, Signe Valtere un Samanta Tīna. Tāpēc katrā kosmētikas līdzekļu grupā tika izraudzīti trīs labākie: vienu noteica lasītājas, otru - žurnāla veidotāji, bet trešo - visiem labi zināmas un populāras sievietes.

Labākais sejas kopšanas kosmētikas līdzeklis, pēc lasītāju domām, ir Payot Sensi Expert micelārais ūdens, redakcija par labāko atzina Darphin Hydraskin Lignt mitrinošo dienas krēmu, bet Liene Šomase - Maria Galland 65A divfāžu acu kosmētikas noņēmēju. Vēl labāko sarakstā atrodami tādi produkti kā Attirance cukura skrubis, Elier Activlift serums, Absolut Organic ādu aizsargājošs serums, Nioxin šampūns un kondicionieris u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu