Mercedes-Benz sagatavojuši arī BMW X6 M konkurentu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Detroitas auto šovam ko ļoti karstu ir sagatavojis vācu uzņēmums Mercedes-Benz. Proti, nākamnedēļ dienas gaismu ieraudzīs modelis GLE 63 AMG Coupe.

Līdz šim BMW X6 M īsti konkurentu nebija, bija tikai citu segmentu alternatīvas, tai skaitā X5 M. Turpmāk tā vairs nebūs, jo jaunajam Mercedes-Benz kupejkrosoveram GLE ir sagatavota arī AMG versija un to var vizuāli apostīt tīmeklī noplūdinātā video.

Nekādas sīkākas informācijas par jauno auto vēl nav, taču pēc vācu AutoBild informācijas, GLE 63 AMG, tāpat kā, piemēram, AMG GT, iegūs 4 litru V8 biturbo motoru. Tiesa, GLE 63 AMG Coupe gadījumā tā jauda varētu būt uzpumpēta līdz 600 zirgspēkiem. Tā, lai potenciālajiem īpašniekiem neliktos par maz un lai būtu arī vairāk nekā augstāk minētajam X6 M. To, kā zināms, uz priekšu dzen 4,4 litru V8 turbo motors ar 575 zirgspēkiem.

Kā zināms, standarta Mercedes-Benz GLE Coupe tika atklāts vien pašā pagājušā gada nogalē, un arī tā lielā pasaules pirmizrāde tiks organizēta Detroitas auto šovā. Tas durvis apmeklētājiem vērs 13.janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu