Jogas maratona Edgars: sviedru jūra un karstums, kas noved pie labsajūtas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

«Sviedru jūra, karstums un kārtīga izstaipīšanās, kas noved pie absolūtas labsajūtas nodarbības noslēgumā - tā es raksturotu karstās jogas nodarbību.»

Jau pēc trešās jogas nodarbības savā dzīvē, Edgars atzīst: «Nodarbība varbūt nebija tik intensīva, bet neaprakstāmi uzlādējoša gan emocionāli, gan fiziski. Darbs burtiski lido uz priekšu, un šķiet, ka pozitīvās enerģijas lādiņš būs pietiekami spēcīgs, lai uzlabotu dienu visā tās garumā!»

19. novembris:

Dzīvē gadās visādi - jo īpaši pēc 18. novembra svinībām, kad salūta un prezidenta runas iespaidā aizmigt nu nemaz nav iespējams un miegam tiek veltītas vien pāris stundas. Nācās saņemties, lai pagodinātu jogas nodarbību ar savu klātbūtni, un pēc šīs reizes esmu puslīdz drošs, ka nav labāka veida, kā iesākt savu dienu. Šī nodarbība varbūt nebija tik intensīva, bet neaprakstāmi uzlādējoša gan emocionāli, gan fiziski. Darbs burtiski lido uz priekšu un šķiet, ka pozitīvās enerģijas lādiņš būs pietiekami spēcīgs, lai uzlabotu dienu visā tās garumā!

15. novembris:

Otrā nodarbība nes jaunu pieredzi un jaunas sajūtas. Ja pēc pirmās nodarbības sajutos pelnījis kārtīgu dušu, tad pēc šīs - karstās jogas nodarbības - jutos nopelnījis vismaz brīvdienu un kādu Lāčplēša ordeni par izturību. Sviedru jūra, karstums un kārtīga izstaipīšanās, kas noved pie absolūtas labsajūtas nodarbības noslēgumā - tā es raksturotu karstās jogas nodarbību. Saprotams, ka vēl nepieciešams laiks, lai neatpaliktu no pārējiem nodarbības dalībniekiem, jo nereti redzams skats, kur pārējie dalībnieki jau pāriet uz nākamo pozīciju, kamēr es vēl saprotu, kā īsti jānostājas iepriekšējā. Taču jā - par otro nodarbību esmu vēl lielākā sajūsmā nekā par pirmo un stunda paskrēja nemanot!

Tiekamies nākamreiz!

12. novembris:

Kad nolēmu pieteikties šim maratonam, vēl nezināju, uz ko parakstos, jo pat lībiešu gramatikas likumi šķita pazīstamāki nekā jogas pasaule. Tā kā apmeklēju rīta nodarbības, grūtākais pārbaudījums bija agrā celšanās. Šķiet, ka neesmu tik agri cēlies kopš bērnudārza laikiem, taču gods godam - šo pārbaudījumu veicu, un jau pirmā jogas nodarbība lika man justies gan pietiekami neveiklam salīdzinājumā ar patstāvīgajiem nācējiem, gan pietiekami saviļņotam nodarbības beigās. Jāsaka, ka pēc savas pirmās nodarbības jūtos lieliski - esmu paguvis uzvarošā tonī apzvanīt vairākus draugus, pavaicājot «un kad tu pēdējoreiz biji uz jogas nodarbību?», un apbārstījis visus kolēģus ar stāstiem par rīta piedzīvojumu. Redzēsim, kādas atklāsmes nesīs nākamais rīts - ne tikai tāpēc, ka jau rīt ir nākamā nodarbība, bet arī tāpēc, ka par sevi varētu likt manīt pirms tam maz kustinātie muskuļi un locītavas.

Lai veiksmīgs šis maratons ikvienam tā dalībniekam, un tiekamies «Labo sajūtu laboratorijā»!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu