Jauno gadu ar krāšņu balli varēs sagaidīt koncertbārā «Laternu stundā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Melnā Ūdens Čūska ir gatava atdot troni Zilajam Koka Zirgam, kas atnesīs spilgtas emocijas, izmaiņas, notikumu virpuļus, kustību. Tikpat kustīgas, lustīgas un pārsteigumiem bagātas būs arī Vecgada pēdējās stundas un Jaunā gada sākums koncertbārā «Laternu stundā» (Brīvības ielā 109), kas sāksies plkst. 20.

Balles viesus gaidīs bagātīgi klāts zviedru galds ar gardiem ēdieniem. Par muzikālo baudījumu rūpēsies lieliskā šlāgermūzikas grupa «Apvedceļš», kas šovasar atzīmēja 13 gadu pastāvēšanas jubileju. Šajā laikā izdoti deviņi studijas albumi un dāvāts daudz jo daudz pozitīvu emociju klausītājiem visā Latvijā. To netrūks arī Jaungada naktī! Ar iemīļotākajiem latviešu un populārākajiem 1980. gadu pasaules hitiem priecēs DJ Pēteris.

Pasākuma laikā īpašie svētku konkursi un pārsteigumi. Centrālais notikums – Masku parāde, kad visā krāšņumā varēs parādīt sevi un aplūkot citus. Krāšņākajiem karnevāla tērpiem tiks pasniegtas arī īpašas balvas.

Kad pusnakts jau teju teju būs klāt, visi kopā varēs vērot Latvijas Ministru prezidenta Valda Dombrovska uzrunu un baudīt svētku salūtu.

Neatņemams Jaunā gada rituāls ir laimītes liešana, tādēļ naktī, kad nav nekā neiespējama, ikviens varēs izliet savu 2014. gada laimi.

Uz tikšanos līksmā piedzīvojumā!

Vietu skaits ierobežots.

Galdiņu rezervācija un papildu informācija pa tālr. 26464982.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu