«Miss Top of the World 2013» līderos izvirzās Irāna, Latvija ārpus piecnieka (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2.decembrī «Wellton Elefant Hotel», Kalnciema ielā 90, Rīgā, notika «Miss Top of the World 2013» atklāšanas preses konference. Pasaules līmeņa skaistumkonkursa «Miss Top of the World 2013» dalībnieces turpina ierasties Latvijā, lai 7.decembrī piedalītos grandiozajā šova finālā.

Līdz pirmdienas preses konferencei Latvijā bija ieradušās desmit dalībnieces, taču bezpeļņas fonda «IntRIGA World» pārstāvji Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Mainots Vecvagars pirmdienas vakarpusē atklāja, ka fināla dienā uz skatuves kāps šādu valstu pārstāves:

1. Miss Latvia Lingita Lina Bopulu,

2. Miss Baltics Kristine Viļuma,

3. Miss Estonia Tatsiana Zaretskaya,

4. Miss Azerbaijan Oksana Rizayeva,

5. Miss Uganda UK Sharon Kazinga,

6. Miss Siberia Alexandra Solntse,

7. Miss Belarus Jevgenija Mushtajeva,

8. Miss Iran Bahareh Letnes,

9. Miss Tajikistan Viktoria Zimey-Yeralieva,

10. Miss Lithuania Elina Macule,

11. Miss Albania Agizelda Hysenaj,

12. Miss Kosovo Elga Shala,

13. Miss Sierra Leone Lizidella Dandas,

14. Miss Denmark Jekaterina Bulgarina,

15. Miss Russian Federation Viktoria Vika,

16. Miss Ukraine Olga Shyshkina.

Pirmdien īsi pirms preses konferences Rīgā ieradās arī «Miss Top of the World 2013» TV dienasgrāmatu vadītāja amerikāniete Kristena Viardona (Kristen Weardon).

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss «Miss Top of the World 2013» notiks Latvijā, Rīgā, no 1. līdz 8. decembrim. Grandiozais šova fināls sestdien, 7.decembrī, plkst. 19.00 «Crystal Club». To tiešraidē varēs vērot Ziņu portālā KasJauns.lv un konkursa mājas lapā www.intrigaworldcom. Tur notiek arī aktīva balsošana par konkursantēm. Oficiālie balsošanas rezultāti katru dienu https://www.facebook.com/MrsTopOfTheWorld

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu