Briedim - 90,2 kg, Kalnārs «Bigger’s Better» sāks pret Stepjenu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien, 21.novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās boksa komercturnīra «Bigger’s Better» ceturtdaļfinālu pāru izloze un oficiālā svēršanās procedūra Maira Brieža un Ļuboša Šudas cīņai par IBA pasaules čempiona titulu.

Piektdien, 22.novembrī, plkst. 21:00 startējošā boksa komercturnīra «Bigger’s Better» ceturtdaļfinālu pāru izlozē Latvijas pārstāvim Edgaram Kalnāram (97,5 kg) trešajā ceturtdaļfināla pārī par pretinieku ielozēja Polijas bokseri Przemislavu Stepjenu (104 kg).

Uzvaras gadījumā Kalnāram pusfinālā būs jācīnās ar ceturtā ceturtdaļfināla pāra uzvarētāju, kurā savā starpā sacentīsies Sergejs Maslobojevs no Lietuvas (96,5 kg) ar Eidženu Bušmelleru no Vācijas (100 kg).

Pirmajā ceturtdaļfinālā spēkiem mērosies Aleksandrs Kartozia (102 kg) no Gruzijas ar Dmitriju Bezus no Ukrainas (113,8 kg), otrajā - Iljans Ilje no Rumānijas (91,2 kg) ar Tambvi Džeko no Beļģijas (94,8 kg).

«Bigger’s Better» turnīra izlozei sekoja oficiālā IBA Pasaules čempiona titula pretendentu – Maira Brieža un Ļuboša Šudas (Čehija) svēršanās un cimdu izvēles procedūra. Mairim svari fiksēja 90,2 kg, viņa pretiniekam – 89,5 kg. Cīņa norisināsies smagsvaru svara kategorijā (līdz 90,7 kg).

Pasākumu «Eurosport» kanālā tiešraidē translēs 59 valstīs, un to kopā ar ierasto turnīra vadītāju Žanu Filipu Lustiku (Jean-Philippe Lustyk) vadīs Latvijas «Playboy» modele Lingita Lina Bopulu. Par muzikālo noformējumu uz vietas rūpēsies DJ AI-VA.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas tirdzniecībā visās Biļešu Servisa kasēs, un to cena ir no 5 līdz 15 LVL. Tāpat iespējams iegādāties vietas pie četrvietīgiem galdiņiem. Pasākuma sākums plkst. 21:00.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu