HK «Rīga» piedzīvo smagāko neveiksmi šosezon

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga komandas facebook.com profils

Latvijas klubs «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien ar rezultātu 0:5 (0:1, 0:2, 0:3) savā laukumā pārliecinoši piekāpās Sanktpēterburgas «Serebrjanije ļvi» hokejistiem.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Aleksandrs Zamčalovs.

Līdz šim smagāko neveiksmi «Rīgas» komanda bija piedzīvojusi sezonas sākumā, kad ar 0:4 savā laukumā piekāpās Balašihas MVD vienībai. No septiņām šosezon piedzīvotajām neveiksmēm trijās «Rīgas» komanda nav spējusi gūt vārtus.

Tāpat «Rīgas» komanda trešo reizi šosezon zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas.

Ceturtdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam svētdien un pirmdien «Rīga» uzņems citu Sanktpēterburgas klubu SKA-149.

Šīs sezonas 23 spēlēs rīdzinieki tagad piedzīvojuši sešus zaudējumus pamatlaikā, bet oktobra astoņos mačos tika pie septiņiem panākumiem. Savukārt pēdējās piecās spēlēs, kas notikušas novembrī, «Rīga» izcīnījusi tikai vienu uzvaru.

Iepriekšējās nedēļas divās spēlēs rīdziniekiem nepalīdzēja galvenais treneris Leonīds Tambijevs, kurš kopā ar Latvijas U-20 izlasi piedalījās Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrā Rīgā.

«Rīgas» komandai MHL turnīrā ir arī viena tehniskā uzvara, jo no sacensībām izslēgta Ungārijas vienība Budapeštas «Patriot». Līdz ar to Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik «Rīga» ar 47 punktiem 23 spēlēs joprojām ieņem piekto vietu.

Savukārt «Serebrjanije ļvi» vienība ar 29 punktiem 24 mačos ieņem šīs konferences 16.pozīciju.

Pēc «Patriot» komandas izslēgšanas MHL regulārajā čempionātā palikušas 39 komandas no septiņām valstīm, kas sadalītas divās konferencēs un četrās divīzijās. Pēc regulārās sezonas izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras konferences 16 spēcīgākās vienības.

Trīs iepriekšējās sezonās Leonīda Tambijeva vadītā «Rīgas» komanda spēja iekļūt Harlamova kausa izcīņas turnīrā, tomēr allaž jau pirmajā kārtā zaudēja Mitišču «Atlanti» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu