Subaru BRZ nenopietniem pieaugušajiem (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Subaru atklājis greznu sportiskās klasiskās piedziņas kupejas BRZ versiju, kuras mērķauditorija pēc kompānijas teiktā ir nenopietni pieaugušie.

Jaunais auto ir tāda paša nosaukuma konceptautomobiļa sērijveida versija. Tam ir 17 collu STI riteņu diski un to krāsojumam pieskaņoti atpakaļskata spoguļu korpusi.

Īpašā BRZ salonā ir atrodamas alumīnija un oglekļa šķiedras aplikācijas, kā arī dzinēja iedarbināšanas poga ar STI logotipu. Interjera apdarē izmantota melnas un brūnas krāsas āda, kā arī alkantaras materiāls ar kontrastējošas krāsas nošuvumu; tas klāj priekšējā paneļa daļu aiz stūres, viduskonsoles sānus un durvju paneļus.

Tehnikas jomā izmaiņu nav un BRZ Premium Sport joprojām ir apgādāts ar Subaru izstrādātu 2 litru 200 zirgspēku bokserdzinēju, kura komplektēšanai var izvēlēties starp sešu pakāpju manuālo un sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Lielākais Subaru BRZ Premium Sport trūkums – tas paredzēts tirgošanai tikai Japānas tirgū, kur maksās 3 034 500 jenas jeb nepilnus 23 tūkstošus eiro.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu