Vēl tikai divas dienas var balsot par garākajām kājām Latvijā! (174)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pienācis brīdis, kad nepieciešams tavs viedoklis, lasītāj! Konkursam «Latvijas garākās kājas» atlasītas 13 fināla dalībnieces, kuru kājas nu nodotas tavam vērtējumam!

Izvēlies, kuri meiteņu numuri, tavuprāt, atbilst šādām nominācijām:

  • sievišķīgākās kājas;
  • sportiskākās kājas;
  • slaidākās kājas;
  • iesauļotākās kājas;
  • Tava simpātija!

Šīs nominācijas kopā ar meitenes numuru raksti galerijas vai raksta komentāros!

Balsošana ilgs līdz 15. oktobrim portāla TVNET un «Hairriga» Facebook lapā.

Par konkursu «Garākās kājas Latvijā»

Jaunā koncepta sauļošanās salonu ķēde «Hairriga» sadarbībā ar TVNET un «Sejām» rīko unikālu konkursu - «Latvijas garākās kājas»!

Līdz 18. septembrim šim konkursam varēja pieteikties ikviena Latvijas meitene. Atsaucība bija liela, un kopā pieteicās 105 garo kāju īpašnieces.

Dalībnieču vidū bija dažādu profesiju pārstāves, un vecuma amplitūda svārstījās no 18 līdz pat 45 gadiem.

Lai konkurss būtu godīgs, tā dalībnieces tika aicinātas uz tikšanos klātienē. Visām kāju garums tika precīzi nomērīts un pierakstīts. Rezultāti bija ļoti iespaidīgi.

Fināls norisināsies 16. oktobrī jaunajā «Hairriga» sauļošanās salonā i/c «Olimpia». Ar žūrijas, slavenību un preses piedalīšanos 10 meitenes ar garākajām kājām Latvijā uz sarkanā paklāja sacentīsies par galveno balvu - 50 bezmaksas solārija apmeklējumiem un dāvanu karti Ls 100 vērtībā no skaistumkopšanas salona «Hairriga».

Komentāri (174)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu