Keitija Praisa botoksu injicē regulāri

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu realitātes šovu zvaigzne Keitija Praisa (Katie Price) reizi četros mēnešos veic botoksa injekcijas, nosaucot šo skaistumkopšanas procedūru par tikpat ikdienišķu kā iepirkšanos.

"Botoksa injekcijas es taisu reizi četros mēnešos. Man to dara ap acīm - trīs injekcijas katrā pusē," savos skaistuma noslēpumos dalījās Praisa.

"Es patiesībā neesmu krunkaina. Man droši vien to nemaz nevajag. Es to daru tikai tāpēc, ka visi citi to dara. Botokss man nav nekas īpašs - tas ir kā iet iepirkties," sacīja Praisa. Viņa arī pavēstīja, ka ik pēc trim mēnešiem veic matu pieaudzēšanas procedūru.

"Pieaudzētie mati man ir jau 12 gadus. Visai galvai tas izmaksā 6000 mārciņu (4806 latu). Tur ir 450 šķipsnas. Es to daru reizi trīs mēnešos, jo es vēlos vienmēr labi izskatīties," viņa stāstīja.

33 gadus vecā Praisa arī pavēstīja, ka apņēmusies vairs neļauties kosmētiskajai ķirurģijai, kaut arī iepriekš viņa veikusi vairākas plastikas operācijas, tostarp "piecas vai sešas krūšu palielināšanas", tauku atsūkšanu un zobu korekciju.

Jautāta, vai viņa beidzot ir laimīga ar savām palielinātajām krūtīm, Praisa atzina: "Nē, tās nav pareizas, bet es domāju, ka dzīvē ir daudz svarīgākas lietas, kā raizēties par saviem pupiem. Es labāk tad nopirkšu zirgu."

Keitija Praisa savu karjeru izklaides industrijā sāka ar pseidonīmu Džordana, pozējot puskaila britu bulvārpreses izdevuma "The Sun" "trešās lapas" rubrikai, kas satur fotogrāfijas ar puskailām meitenēm.

Trīs bērnu māmiņa Praisa piedalījusies arī vairākos realitātes šovos, kā arī sacentās par britu nomināciju Eirovīzijas dziesmu konkursam, bet pēdējos gados viņa sarakstījusi vairākas autobiogrāfiskas un bērnu grāmatas, kā arī izlaidusi ar savu zīmolu dažādas preces, kā apģērbu līniju un citus produktus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu