Seksīgākais vīrietis pasaulē - Roberts Patinsons

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pateicoties žurnāla "Glamour" lasītāju balsīm, britu kinozvaigzne Roberts Patinsons trešo gadu pēc kārtas atzīts par pasaulē seksīgāko vīrieti.

Viņam pa pēdām seko viņa ekrāna partneris Teilors Lotners, kurš vampīru sāgā "Krēsla" spēlē vilkati, bet trijnieku noslēdz Džonijs Deps. Seksīgāko vīriešu topa ceturtajā un piektajā vietā šogad atrodas angļu futbola zvaigzne Deivids Bekhems un amerikāņu aktieris Zaks Efrons.

Topā šogad iekļuvis arī Lielbritānijas princis Harijs, kas atrodas desmitajā vietā, taču no viņa vecākā brāļa Viljama 50 seksīgāko vīriešu sarakstā nav ne miņas.

"Vairāk nekā 40 000 lasītāju nosaka gada visdedzīgāk apspriesto sarakstu. Un lai arī Seksīgāko vīriešu sarakstā turpina dominēt "Krēslas" sāgas vīrieši, "Glamour" lasītājas parādījušas, ka viņu gaumes ir ļoti dažādas," raksta žurnāla redaktore Džo Elvina. "Sākot no sudraba lapsas, 50 gadus vecā Džodža Klūnija un beidzot ar nepilngadīgo Džastinu Bīberu. Ko tas viss nozīmē? Nedomājiet, vienkārši baudiet."

Žurnāla "Glamour" seksīgāko vīriešu desmitnieks:

1. Roberts Patinsons;

2.Teilors Lotners;

3. Džonijs Deps;

4. Deivids Bekhems;

5. Zaks Efrons;

6. Džeralds Batlers;

7. Aleksanders Skāšgords;

8. Gārets Hedlunds;

9. Džareds Folovils;

10.Princis Harijs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu