SC gatavs runāt par atbalstu Dombrovskim kā premjeram

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Apvienība "Saskaņas centrs" (SC) gatava runāt par atbalstu Valdim Dombrovskim ("Vienotība") kā premjeram, pavēstīja Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) preses sekretāre Anna Kononova.

Ņemot vērā Zatlera Reformu partijas (ZRP) valdes lēmumu par trešo partneri izvēlēties SC, apvienība pauž pārliecību, ka arī "Vienotība" būs gatava uzņemties atbildību un kopā veidot plašu un stabilu koalīciju, kas būs spējīga nostrādāt Latvijas labā trīs gadus.

"SC ir gatavs runāt par sava atbalsta sniegšanu Dombrovskim kā premjeram, ja "Vienotība" piekritīs strādāt lielajā koalīcijā," apliecināja Kononova.

SC arī norāda, ka ZRP līderis Valdis Zatlers jau otro reizi šogad ir pieņēmis vēsturisku lēmumu. "SC augstu vērtē ZRP valdes lēmumu, kas ir pieņemts, rūpējoties, pirmkārt, par valsts interesēm," informēja Kononova.

Jau vēstīts, ka Zatlera Reformu partijas valdes sēdē, kas beidzās pāris stundu pēc pusnakts, nolemts, ka trešajam koalīcijas partnerim jābūt apvienībai "Saskaņas centrs". ZRP arī aicina Valdi Dombrovski turpināt vadīt valdību, aģentūru BNS informēja ZRP pārstāve Daiga Holma.

ZRP uzskata, ka "Vienotība" ir tuvākais ideoloģiskais partneris, taču uzsver, ka ZRP izvirzītie reformu plāni ir īstenojami tikai ar plašas koalīcijas atbalstu Saeimā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu