Infiniti izlaidīs sporta auto ar vidū iebūvētu motoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japāņu autoražotājs Infiniti, kurš ietilpst kompānijā Nissan, ir iecerējis izlaist ielas sporta auto ar vidū iebūvētu motoru.

Jaunā auto prototips tiks prezentēts nākamā gada martā, Ženēvas auto izstādē, vēsta Motor.ru, atsaucoties uz portālu Pistonheads.com un tā anonīmajiem avotiem.

Ar topošo auto Inifiniti vēlas spodrināt sportiska ražotāja imidžu, ko jau sācis, kļūstot par Red Bull F1 komandas sponsoru un pašreizējam un topošajam čempionam Sebastjanam Fetelam izgatavojot īpašu, 300 km/h ātru FX 50 krosoveru.

Jaunais ielas sporta auto būs pirmais Nissan mēģinājums uzbūvēt mašīnu ar vidū iebūvētu motoru, ja neskaita 1985. gada Frankfurtes auto šovā prezentēto konceptauto MID4 un Lemānas 24 stundu sacensību dalībnieku R390 (1997. un 1998. gads).

Var atzīmēt, ka tajā laikā tika uzbūvētas arī divas R390 ielas versijas. Viena no tām joprojām atrodas kompānijas īpašumā, bet otrs auto ir pazudis bez vēsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu