Žurnāls PEOPLE: Laivlija ir stilīgāka par Midltoni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lai iekļūtu pašu stilīgāko zvaigžņu reitinga augšgalā, nav nepieciešama stilistu svīta. To pierādījusi aktrise Bleika Laivlija, kuras vārds vainago žurnāla "People" sastādīto sarakstu "Best-Dressed List".

"Nekad neizmantošu stilistu pakalpojumus," nebeidz apgalvot Laivlija, piebilstot: kādēļ kādam jāmaksā par to, ka viņš palīdz izvēlēties tērpus, ja tu pati tos vari nokomplektēt ne sliktāk. "Man patīk mode, un man šķiet interesanti eksperimentēt ar apģērbu. Neviens stilists nespēs precīzi izteikt cita cilvēka individualitāti."

Bleikai tiešām nav nepieciešami profesionāļa padomi – ne velti viņa filmējusies populārajā seriālā "Intrigante" ("Gossip Girl"), kur nospēlēja pirmo skaistuli un Īstsaidas modes dāmu Serēnu van der Vudsenu, veiksmīgi apgūstot modes nianses pie kostīmu mākslinieka Ērika Deimona.

Vienlīdz labi Laivlija izskatās gan vakarkleitā, gan ekstrēmā mini
Vienlīdz labi Laivlija izskatās gan vakarkleitā, gan ekstrēmā mini Foto: AFP/LETA

Jāpiebilst, ka ne mazāk kā ar savu sižetu, seriāls "Intrigante" pazīstams arī ar savu glamūro vidi un ekstravagantajiem tērpiem – seriāla autoriem izdevies izveidot visstilīgāko turīgu Ņujorkas jauniešu garderobi, pieaicinot jaunus, daudzsološus dizainerus.

Piedalīšanās beidzamo gadu veiksmīgākajā TV projektā Laivlijai atvēra durvis uz modes pasauli – smalkie glancētie žurnāli viņu gāž apkārt ar saviem fotosesiju piedāvājumiem, savukārt Holivodas mīlulītis Kristians Labutēns (Chirstian Louboutin) radīja speciāli Bleikai Laivlijai domātu kurpju pāri. Jaunās zvaigznes valdzinājumam padevies arī modes grands Karls Lāgerfelds, piedāvājot Laivlijai kļūt par "Chanel" reklāmas kampaņas "seju".

Anglijas modes dāma - Kembridžas hercogiene Ketrīna - stilīgāko zvaigžņu sarakstā ierindojusies vien 7.vietā
Anglijas modes dāma - Kembridžas hercogiene Ketrīna - stilīgāko zvaigžņu sarakstā ierindojusies vien 7.vietā Foto: AFP/LETA

Loģisks turpinājums šīm Laivlijas modes uzvarām ir žurnāla "People" sastādītais pašu stilīgāko zvaigžņu reitings. Par prasmi vienlīdz veiksmīgi valkāt ekstrēmus mini un elegantas vakarkleitas meitene nu ierindojusies topa pirmajā vietā, aiz sevis atstājot pagājušā gada uzvarētāju Dženiferu Anistoni (šogad viņa ir 4.vietā). Nemaz nerunājot par to, ka Bleikai izdevies apiet pašu galveno Anglijas modes dāmu – Kembridžas hercogieni Ketrīnu Midltoni...

Pagājušā gada stilīgākā slavenība - aktrise Dženifera Enistone
Pagājušā gada stilīgākā slavenība - aktrise Dženifera Enistone Foto: AFP/LETA

Šogad žurnāla "People" sastādītais stilīgāko zvaigžņu saraksts izskatās šādi:

1.vieta – aktrise Bleika Laivlija

2.vieta – dziedātāja Dženifera Lopesa

3. vieta – aktrise Mila Kunisa

4.vieta – aktrise Dženifera Anistone (pagājušā gada uzvarētāja)

5.vieta – dziedātāja Dženifera Hadsone

6.vieta – aktrise Džesika Alba

7.vieta – Kembridžas hercogiene Ketrīna

8.vieta – aktrise Keita Bosvorta

9.vieta – aktrise Dženifea Gudvina

10.vieta – aktrise Rīza Viterspūna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu