Zviedru gumijas zābaki - nu arī Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augusta nogalē Latvijas apavu veikalos tika sākta vienas no ievērojamākajām Zviedrijas preču zīmēm "Tretorn" gumijas zābaku un brīvā laika apavu pārdošana.

"Baltijas valstu arvien augošajos tirgos saredzam telpu attīstībai un uzskatām, ka tagad ir piemērots laiks piedāvāt izcilas kvalitātes un dizaina izstrādājumus. Tieši ar šādām īpašībām izceļas skandināvu "Tretorn" apavi," apstiprina "Puma" pārstāvniecības Baltijas valstīs vadītājs Šarūns Kulvietis (Šarūnas Kulvietis).

Pēc viņa teiktā, "Tretorn" gumijas zābaki un brīvā laika apavi, ļoti ticams, drīz iegūs atzinību Latvijas tirgū, jo tie ir lieliski piemēroti skarbajiem un mainīgajiem Latvijas klimatiskajiem apstākļiem. Turklāt ekonomiskās krīzes laikā cilvēki ir pieraduši pirkt mazāk, toties izvēlēties preces ar ilgāku kalpošanas laiku.

Ražošanas procesā katrs "Tretorn" gumijas zābaks tiek izgatavots no 20–30 daļām, izmantojot īpašas veidnes, kas precīzi atveido cilvēka kājas anatomiju – tādējādi nodrošinot komfortu un izturību. Papēža un pēdas īpašās izgatavošanas tehnoloģijas "Eco OrthoLite" dēļ zābaki pasargā kājas no noguruma, ja ir jāmēro lieli attālumi kājām. "Tretorn" gumijas zābaki tiek izgatavoti tikai no īstas gumijas un dabīgiem materiāliem, tāpēc tie nepiesaista aukstumu.

Preču zīme "Tretorn" šogad svin 120 gadu jubileju. Uzņēmums nostiprinājās jau 19. gs. beigās, ražojot gumijas galošas. Mūsdienās uzņēmums tiek augstu vērtēts visā pasaulē oriģinālā dizaina, estētikas un lieliskās kvalitātes dēļ. "Tretorn" pilsētas apavus izvēlas gan mākslinieki, gan arī solīdi pilsētas darbinieki. Stilīgās botas jau ir iecienījušas daudzas izklaides pasaules slavenības, tostarp amerikāņu aktrise Natālija Portmane (Natalie Portman).

Latvijā "Tretorn" gumijas zābakus varēs iegādāties apavu veikalos "Danija" un "ELKOR".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu