Rīgas dome vēl nedod atļauju karuseļiem no Palangas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas dome vēl nav devusi atļauju holandiešu atrakciju parkam sākt darbību, jo vēlas sagaidīt informāciju no Lietuvas par tur notikušo negadījumu, otrdien ziņoja Latvijas Televīzija (LTV). Mediji otrdien vēsta, ka uz Rīgu brauc atrakciju parks, kas piedzīvojis negadījumu Palangā, Lietuvā, kad, pārtrūkstot elektrības piegādei, karuseļu darbība apstājās un pasažieri pavadīja kādu laiku ar kājām gaisā.

Televīzija vēstīja, ka bērnu vecāki vērsušies tiesā, jo atvasēm tas izraisīja veselības problēmas.

"Tas, ko mēs saņemsim no Palangas, noteikti var ietekmēt mūsu lēmumu. Ja mēs konstatēsim, ka tās ir tās pašas iekārtas, ar tiem pašiem numuriem, sertifikātiem, mēs lūgsim ekspertus pārbaudīt visu un sniegt slēdzienu," televīzijai uzsvēra Rīgas domes pārstāvis Māris Kalve.

Atrakciju parka īpašnieks Kornelis Bakers LTV savukārt paskaidroja, ka karuselis, ar kuru notika negadījums, nav bijis viņa, bet citu uzņēmēju atrakcija, ar kuriem viņš strādājis līdzās. Bakers uzskata, ka viņa karuseļi ir droši, bet negadījumā Lietuvā vainojama vietējie elektriķi, kuri ierīkoja transformatoru.

Karuseļu uzstādīšana Rīgā sākusies bijušās rūpnīcas VEF apkaimē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu