Infiniti Q30 pirmais attēls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Nissan koncerna premium zīmols Infiniti, turpinot apgūt jaunas teritorijas, gatavojas startēt kompaktajā klasē.

Jau ziņots, ka Frankfurtes automobiļu izstādē, kas industrijas profesionāļiem un medijiem durvis vērs 10.septembrī, bet pārējiem interesentiem divas dienas vēlāk, Inifniti demonstrēs konceptauto Q30 Concept.

Līdz šim japāņi bija publiskojuši tikai vienu šā izstādes eksponāta un jaunas automobiļu klases apgūšanas priekšvēstneša dizaina skici, bet tagad apgrozībā laists «dzīva» Q30 Concept attēls.

Infiniti atzīmē, ka mērķis ir būt drosmīgiem dizaina ziņā, lai liktu cilvēkiem atskatīties. Izmantot inovatīvus materiālus un tos rūpīgi salikt kopā, lai mašīnas atstātu patiesi augstvērtīga produkta iespaidu. Un visbeidzot - Infiniti cer, ka ar Q30 izdosies sākt jaunu ēru kompakto premium segmena auto jomā. Visnotaļ ambiciozas cerības.

Japāņi atzīmē, ka ar Q30 Concept virsbūves formām apzināti ir mests izaicinājums konkrētai kategorizēšanai. Q30 Concept nav nedz izteikts hečbeks, nedz kupeja, nedz arī krosovers, tas ir visu trīs virsbūves tilu sajaukums, kam vajadzētu uzrunāt gados jaunus autobraucējus, kuri meklē alternatīvas tradicionālajiem kompaktauto un ir atvērti jaunām idejām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu