Lielbritānija deportēs grautiņos iesaistījušos imigrantus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānija "pie pirmās iespējas" deportēs aptuveni 150 ārvalstniekus, kas piedalījušies augusta sākumā Lielbritānijas pilsētās notikušajos grautiņos, pavēstījis imigrācijas lietu ministrs Deimians Grīns.

Kā vēsta laikraksts "Daily Mail", starp 2800 huligānu, kas arestēti par laupīšanām, ļaunprātīgu dedzināšanu un vardarbību, aptuveni 150 dzimuši ārpus Apvienotās Karalistes robežām.

"Mēs esam stingri pārliecināti, ka visi ārvalstīs dzimušie likumpārkāpēji ir jāizraida no Lielbritānijas jau pie pirmās iespējas,"

paziņojis Grīns.

Anulēs vīzas

Nekārtībās piedalījušies ne tikai nelegālie imigranti, bet arī personas, kurām bijusi vīza.

"Mums ir iespējas anulēt vīzas ārvalstniekiem, kurus atzīs par vainīgiem noziedzīgās darbībās, un tieši to mēs arī darīsim, tiklīdz pienāks tādas lietas," piebilda ministrs.

Apsūdzētas vairāk nekā 1000 personas

Kā ziņots, Londonas policija trešdien pavēstīja, ka par piedalīšanos grautiņos apsūdzības izvirzītas vairāk nekā 1000 cilvēku, turklāt var tikt izvirzītas vēl arī citas apsūdzības, jo policisti turpina izskatīt novērošanas kameru materiālus, kas kopumā ir 20 000 stundu gari, un apzināt vainīgos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu