Infiniti centīsies uzrunāt jauno paaudzi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Frankfurtes auto šovā Nissan koncerna premium zīmols Infiniti prezentēs kompaktu konceptauto Q30.

Turpinot apgūt jaunas klases premium segmentā, kā arī cenšoties piesaistīt jaunās šī segmenta pircēju paaudzes uzmanību, Infiniti Frankfurtē parādīs kompaktauto Q30. Tas iemiesojot zīmola izpratni par izsmalcinātību, kā arī demonstrē inovatīvus materiālus un jauna līmeņa montāžas kvalitāti, norāda ražotājs.

«Ar Q30 Concept mēs sākam produktu klāsta paplašināšanu, uz ko balstīta mūsu agresīvā globālās izaugsmes stratēģija,» saka Infiniti Motor Company prezidents Johans de Nišens. «Lai uzrunātu moderno, svaigi domājošo pircēju, Q30 Concept ir atšķirīgs dizains un tas sniedz jaunu kvalitātes līmeni.»

Infiniti vēlas provocēt ar netradicionālu dizainu, tādēļ Q30 Concept izskatā ir izmantotas tās pašas stila iezīmes, kas raksturo gada sākumā prezentēto sērijveida Q50, kā arī futūristiskos iepriekšējo gadu konceptauto Essence, Etherea un Emerg-e.

Infiniti dizaina izpilddirektors Alfonso Albaisa skaidro, ka mērķis ir bijis panākt vieglumu, kāds raksturīgs, piemēram, gepardam; šis Āfrikas savannas iemītnieks pēc dizainera teiktā ir slaids un viegls un vizuāli faktiski peld gaisā.

Jāatzīmē, ka Q30 Concept izstrādē jau no paša sākuma ir iesaistījies arī trīskārtējais F1 čempions Sebastjans Fetels.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu