"Vienotība" dibināšanas kongresā piedalās vairāki simti delegātu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uz kongresu ieradušies visi redzamākie "Vienotības" politiķi - "Vienotības" priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, līdzpriekšsēdētāji Ģirts Valdis Kristovskis un Aigars Štokenbergs, "Vienotību" pārstāvošie ministri, frakcijas vadība un 10.Saeimas deputāti, "Vienotību" pārstāvošie Eiropas Parlamenta deputāti, pašvaldību, tostarp Rīgas domes deputāti, kā arī vietējie iedzīvotāji.

Vairums dalībnieku ieradušies apmēram stundu pirms kongresa sākuma.

Kongresā ar runām uzstāsies "Vienotības" vadītāji, pēc tam sekos svinīgā reorganizācijas līguma parakstīšana. Tad izskanēs eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas apsveikums, vēlāk Ministru prezidents Valdis Dombrovskis prezentēs plānu stabilai Latvijas attīstībai, ierakstā izskanēs arī Igaunijas premjera Andrusa Ansipa un Somijas premjera Jirki Katanainena uzrunas.

Pēcāk uzstāsies Eiropas Parlamenta deputāti Sandra Kalniete un Krišjānis Kariņš un aizsardzības ministrs, Ministru prezidenta biedrs Artis Pabriks, finanšu ministrs Andris Vilks, "Vienotības" frakcijas priekšsēdētājs Dzintars Zaķis, kultūras ministre Sarmīte Ēlerte un citi.

Paredzēts, ka pasākums noslēgsies pirms plkst.17.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu