Vairumu iedzīvotāju neapmierina pašreizējās Saeimas darbs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vairākums (68%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem ir neapmierināti ar pašreizējās - 10. Saeimas darbu. To atklāj tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS Latvia sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, 2011.gada jūlijā veiktais pētījums.

Visbiežāk (38%) Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji norāda, ka ir ļoti neapmierināti (1-2 punkti 10 punktu skalā) ar pašreizējās Saeimas darbu. Tāpat gandrīz trešā daļa (30%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir neapmierināti (3-4 punkti 10 punktu skalā) ar Saeimas darbu, informēja "TNS Latvia" mārketinga vadītāja Laura Vendele.

Savukārt piektā daļa (20%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju savu apmierinātību ar 10.Saeimas darbu vērtē kā vidēju (5-6 punkti 10 punktu skalā).

5% iedzīvotāju norādījuši, ka ir apmierināti (7-8 punkti 10 punktu skalā) ar pašreizējās Saeimas darbu. Tomēr tikai 1% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir ļoti apmierināti (9-10 punkti 10 punktu skalā) ar Saeimas darbu.

Vidējais vērtējums apmierinātībai ar pašreizējās Saeimas darbu Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vidū ir tikai 3,25 punkti 10 punktu skalā.

6% aptaujāto nav konkrēta viedokļa par Saeimas darbu.

Par aptauju

Aptauju tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra TNS Latvia veica sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, laikā no 2011.gada 12.jūlija līdz 14.jūlijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 900 ekonomiski aktīvos Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu