Infiniti gatavo septiņvietīgu krosoveru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Infiniti

Augusta vidū ikgadējā Pebble Beach Concours d'Elegance automašīnu konkursā Kalifornijā Infiniti plāno prezentēt konceptauto, kas jau drīzumā kļūs par septiņvietīgu sērijveida krosoveru JX.

Potenciāli ieinteresētās publikas uzmanības piesaistīšanai izvēlēta jau zināma taktika - zināmu periodu pirms oficiālās pirmizrādes regulāri tiek publiskoti jaunā auto gabaliņi, no kuriem tad cilvēks var mēģināt salikt kopbildi un agrāk par citiem ieraudzīt jauno auto. Identisku metodi supervieglās supermašīnas Sesto Elemento laišanai publiskajā telpā pagājušajā rudenī izmantoja Lamborghini.

Nupat Infiniti publiskojis topošā krosovera puzles pirmo gabaliņu un tajā redzams priekšējais lukturis, ritenis spārns un ieliektā sānu līnija, un ir radīts optisks iespaids, ka JX nemaz nav pietiekami liels, lai tā salonā būtu trīs sēdekļu rindas. Patiesībā gan tam jābūt auto ar gabarītu garumu virs pieciem metriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu