Aizputē dedzis savāktais siens, bet Daugavpilī vieglā automašīna

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī Aizputes novadā kādā pļavā dedzis savāktais siens, savukārt Daugavpilī uz ielas nodegusi vieglā automašīna, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz ugunsgrēku Aizputes novadā saņemts svētdien plkst.15.16. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji secināja, ka pļavā deg savālotais siens viena hektāra platībā.

Savukārt izsaukums uz vieglās automašīnas ugunsgrēku Daugavpilī Cietokšņa ielā saņemts plkst. 12.14. Ugunsgrēka laikā apdegušas arī degušajam spēkratam blakus novietotās automašīnas.

Tāpat VUGD darbinieki svētdienas vakarā snieguši palīdzību autoavārijā cietušam vīrietim un sievietei Jelgavas novada Vilces pagastā, kurus nācās atbrīvot no vieglās automašīnas vraka, kas vieta pēc sadursmes ar citu mašīnu. Cietušie nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem.

Savukārt pirmdienas rītā ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu Jēkabpilī, kur netālu no dzīvojamās mājas dedzis šķūnis 70 kvadrātmetru platībā. Ņemot vērā, ka tuvumā bija dzīvojamā māja, sākotnēji tika izsludināts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, taču ugunsgrēku ātri izdevās apdzēst.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus no kuriem 23 bija ugunsgrēki, 17 - glābšanas darbi, bet trīs izrādījušies maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu