Premjers Jāņos būs Briselē; Bērziņš ievērošot tradīcijas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) Jāņus svinēs Briselē, liecina viņa nākamās nedēļas darba kārtība. Tieši 23. un 24.jūnijā Briselē notiek Eiropadomes sēde, kurā premjeram ir jāpiedalās, teica Dombrovska preses sekretārs Mārtiņš Panke.

Viņš piektdien vēl nevarēja pateikt, vai premjers varētu pavadīt Līgo vakaru ar Briselē dzīvojošiem latviešiem.

Svētku nedēļā Dombrovska darba kārtība būs līdzīga kā citās nedēļās - pirmdien viņš piedalīsies Ministru kabineta komitejas sēdē un koalīcijas partiju sadarbības padomes sēdē, otrdien paredzēta valdības sēde, bet trešdien premjers tiksies ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, kā arī sniegs vairākas intervijas plašsaziņas līdzekļiem.

Vēl nākamnedēļ viņš vadīs koalīcijas partiju Sadarbības padomes darba grupas par Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda jautājumiem sanāksmi, piedalīsies apvienības "Vienotība" valdes un frakcijas sēdēs, kā arī apmeklēs Rīgas brīvostu.

Jaunievēlētais prezidents ievērošot tradīcijas

Jaunievēlētais Valsts prezidents Andris Bērziņš (Zaļo un zemnieku savienība) Jāņus svinēs, ievērojot latviskās tradīcijas, pastāstīja Bērziņa preses sekretāre Karīna Rāviņa-Vimba.

Bērziņš Jāņus svinēšot kā vienmēr – topošā valsts pirmā persona Līgo naktī arī šogad iedzers alu, sēdēs pie ugunskura un dziedās dziesmas. Jāņu svinēšana notiks tuvu cilvēku lokā.

Jau vēstīts, ka Bērziņš svinīgo Valsts prezidenta zvērestu dos 8.jūlijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu