Beigsies tautas skaitīšana

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien ir pēdējā diena, kad notiek tautas skaitīšana un vēl iespējams saskaitīties internetā.

Centrālās statistikas pārvaldē (CSP) informēja, ka tautas skaitīšanas anketai mājaslapā www.tautasskaitisana.lv varēs piekļūt līdz 10.jūnija plkst.24. Iedzīvotājiem jāsniedz informācija par stāvokli 2011.gada 1.martā.

CSP informēja, ka papildus "Citadeles", "DnB NORD Bankas", "Latvijas Krājbankas", "SEB bankas" un "Swedbank" identifikatoriem būs iespējams izmantot arī "Nordea Bank Finland Plc" Latvijas filiāles identifikatorus, lai autentificētos tautas skaitīšanas interneta anketas vietnē.

Tāpat kā iepriekš, otra iespēja autentificēties tautas skaitīšanas interneta anketas vietnē būs ar elektronisko parakstu. Lai nerastos pārpratumi attiecībā uz elektroniskā paraksta lietošanu, CSP paskaidro, ka šā paraksta izmantošanai ir nepieciešams viedkartes lasītājs. Tādēļ nebūs iespējams izmantot e-parakstu, jo ar to nevar pieslēgties pie citu pakalpojumu sniedzēju sistēmām, tostarp arī pie tautas skaitīšanas interneta anketas.

Līdz 10.jūnijam iedzīvotāji var ierasties arī RVKC, kur kopā ar tautas skaitītāju varēs aizpildīt tautas skaitīšanas anketu. RVKC adreses un darba laiki ir pieejami www.tautasskaitisana.lv sadaļā "Kontakti". Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji var zvanīt pa bezmaksas informatīvo tālruni 80000777 vai rakstīt uz e-pastu tautasskaitisana@csb.gov.lv.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar CSP apkopoto informāciju līdz 30.maijam tautas skaitīšanas pirmajā un otrajā posmā – interneta anketās un tautas skaitītāju mājas vizītēs – kopumā ir apkopota informācija par 1,9 miljoniem iedzīvotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu