Aleks Boldvins apsver domu kandidēt Ņujorkas mēra amatam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins apsver iespēju kandidēt Ņujorkas mēra amatam.

Seriāla "30 Rock" aktieris politiskās ambīcijas lolojis jau labu laiku, bet nopietni domai par 2013.gada mēra vēlēšanām pievērsies pēc tam, kad šonedēļ no politiskās sacensības izstājās viens no vadošajiem kandidātiem, demokrātu kongresmenis Antonijs Vainers, trešdien ziņoja laikraksts "The Daily".

Jau vēstīts, ka Vainers mikroblogu vietnē "Twitter" netīšām visiem darīja pieejamu fotogrāfiju, kurā redzams apakšbiksēs.

Sākotnēji kongresmenis pavēstīja, ka viņa "Twitter" kontam uzbrukuši hakeri un nosūtījuši tuvplānā uzņemto fotogrāfiju, tomēr pirmdien atzina, ka to izdarījis pats.

"Iespējams, tas maina sacensību gaitu. Dinamika ir mainījusies," Boldvina teikto "The Daily" atstāstīja kāds no aktiera draugiem.

"Demokrātiem vajag augsta ranga kandidātu, un Aleks atbilst šīm prasībām," viņš piebilda.

Arī Boldvina pārstāvis kino industrijas izdevumam "The Hollywood Reporter" pieļāva šādu iespēju.

53 gadus vecais aktieris jau agrāk ir paudis vēlmi kandidēt uz publisku amatu, un pēc lēmuma pamest "30 Rock" 2012.gadā šis varētu būt īstais laiks karjeras maiņai.

"Kandidēšanai nav vecuma ierobežojuma (..). Tas ir kas tāds, ko es kādreiz varētu darīt," savulaik izteicās Boldvins.

"Es uzskatu, ka cilvēki vēlas ticēt, ka kāds, kuram patiesi rūp vidusšķira, vēlētos iegūt publisku amatu," uzskata aktieris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu