Pāvestam uzdāvina divus motociklus un ādas jaku (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Katoļu baznīcas pāvestam Franciskam tagad ir lieliska iespēja kļūt par rokeri, jo viņš dāvinājumā ir saņēmis divus motociklus un ādas jaku.

ASV motociklu būves kompānija «Harley Davidson» ir uzdāvinājusi Romas pāvestam Franciskam divus motociklus un ādas jaku, paziņoja Vatikāna administrācija.

Kompānija, kura atzīmē 110 gadu jubileju, šādi apdāvinājusi Romas katoļu baznīcas vadītāju par godu motociklistu saietam, kas no piektdienas līdz svētdienai notiks Romā.

Sestdien ir paredzēta motociklistu parāde, kuras gaitā tūkstošiem motociklu izbrauks caur Itālijas galvaspilsētas centru garām Vatikānam, vēstīja Itālijas ziņu aģentūra ANSA.

Ir gaidāms, ka motociklistu saieta dalībnieki svētdien apmeklēs pāvesta noturēto «Angelus» dievkalpojumu Svētā Pētera laukumā. Šajā dienā tiks pieminēta 1995.gadā toreizējā Romas pāvesta Jāņa Pāvila II izdota enciklika «Evangelium Vitae» («Dzīvības evaņģēlijs»), kurā izklāstīta Romas katoļu baznīcas nostāja pret abortiem, eksperimentēšanu ar cilvēku embrijiem, un eitanāziju.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu