Tautas skaitītāji Gulbenes novadā darbu pabeiguši

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tautas skaitīšanas otrais posms beigsies 31.maijā, bet visi Gulbenes novada tautas skaitītāji savu darbu jau ir beiguši, informē Tautas skaitīšanas Gulbenes reģionālā vadīšanas un koordinācijas centra vadītāja Dace Zeile.

Apmeklēti ir visi mājokļi, kas bija iekļauti skaitītāju darba uzdevumos. Pēc pēdējiem apkopotajiem datiem Gulbenes novadā ir nointervētas 15 716 personas un apmeklēti 9160 mājokļi.

"Tos iedzīvotājus, kuri tautas skaitīšanas anketu nav aizpildījuši ne internetā, ne kopā ar tautas skaitītāju savā dzīvesvietā vai reģionālajā tautas skaitīšanas vadīšanas un koordinācija centrā, aicinām ierasties centrā Gulbenē, Ozolu ielā 2a, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras nodaļas telpās, 1.stāvā, darbdienās no pulksten 14.00 līdz 18.00 (tālruņi informācijai - 25618503, 25495696). Anketu aizpildīšana aizņems 5 līdz 10 minūtes - lūgums atlicināt šo laiku, lai veiktu savu pilsoņa pienākumu," aicina D.Zeile.

No 1. līdz 10.jūnijam sāksies tautas skaitīšanas trešais posms, kad iedzīvotājiem, kuri vēl nav piedalījušies tautas skaitīšanā, tiks dota iespēja aizpildīt tautas skaitīšanas anketas tiešsaistes režīmā internetā vai arī doties uz tuvāko reģionālo centru, lai aizpildītu anketas uz papīra. Centrālā statistikas pārvalde informē, ka papildus "Citadeles", "DnB NORD Bankas", Latvijas Krājbankas, "SEB bankas" un "Swedbank", būs iespējams izmantot arī "Nordea Bank Finland Plc" Latvijas filiāles identifikatorus, lai pieskaitītos internetā mājaslapā "www.tautasskaitisana.lv."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu