Bridgestone turpina paplašināt FirstStop riepu centru ķēdi Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā riepu ražotāja Bridgestone specializēto FirstStop servisa centru tīklam pievienojies jauns dalībnieks - SIA Rubbers.

Specializēto FirstStop servisa centru tīkls Latvijā kļuvis par vienu biedru bagātāks. Riepu tirdzniecības un servisa uzņēmums Rubbers atjaunojis un paplašinājis riepu centru Rīgā, Krustpils ielā 6. Tas iekārtots atbilstoši FirstStop uzņēmumu ķēdes augstajiem standartiem. «FirstStop zīmola pamatvērtības ir ērtības, pārliecība, komforts un rūpes par klientu drošību uz ceļa,» stāsta Bridgestone Baltics mārketinga un mazumtirdzniecības vadītājs Intars Vizbulis, «tāpēc esam gandarīti, ka vēl viens Latvijas uzņēmums novērtējis ieguldījumus First Stop standartu sasniegšanā.»

Riepu veikals un serviss Krustpils ielā ir jau sestais specializētais FirstStop riepu centrs Latvijā. Tajā iegādājamas kvalitatīvas riepas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī komerctransportam un pat motocikliem. FirstStop neierobežo riepu centros pieejamo zīmolu izvēli, tāpēc jaunajā centrā bez Bridgestone un Firestone riepām būs pieejama arī citu ražotāju produkcija. Tomēr, kā norāda I. Vizbulis, tieši FirstStop riepu centros Bridgestone un Firestone produkcija pieejama visplašākajā klāstā un par visizdevīgākajām cenām.

«Mūsu riepu centra pārbūve atbilstoši FirstStop standartiem ir ieguldījums klientu apmierinātībā,» uzskata SIA Rubbers direktors Intars Ešenbergs. Viena no neatņemamām First Stop centra sastāvdaļām ir ērta un mūsdienīgi noformēta uzgaidāmā telpa, kurā pieejama kafija, internets un laikraksti.

Foto: Publicitātes foto

FirstStop riepu centru mērķis ir nodrošināt drošas un izturīgas riepas ikvienam auto un motobraucējam viegli pamanāmos, visiem pieejamos un vizuāli pievilcīgos riepu veikalos un servisos. Klientu apmierinātības pamatā ir First Stop darbinieku kompetence un atklātība, kā arī veikto darbu nevainojamā kvalitāte un ātrums.

Bridgestone FirstStop riepu centra tīkla izveide Eiropā tika uzsākta 1994. gadā. Kopš tā laika 25 Eiropas valstīs darbojas vairāk kā 2000 FirstStop riepu centri, kuros tiek pārdoti un uzstādīti 10 miljoni riepu gadā. Baltijas valstīs patlaban darbojas 21 FirstStop riepu centrs, kas atbilstoši standartiem iekļauts FirstStop Eiropas riepu centru tīklā. SIA Rubbers riepu centrs ir ceturtais Rīgā un tās apkārtnē. SIA Rubbers dibināta 2007. gadā, un uzņēmuma tirdzniecības apjomi 2012. gadā sasniedza 12 000 riepu. SIA Rubbers galvenokārt piegādā riepas uzņēmumiem, autosaloniem un autoservisiem. «Atklājot jauno FirstStop centru vēlamies piesaistīt vēl vairāk privātpersonu loku un domājam, tas jau ir izdevies, jo renovētās telpas ir ļoti komfortablas!,» tā I. Ešenbergs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu