Izdos "Mazo dziesmas Latvijai" CD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nākamnedēļ klajā nāks Latvijas Neatkarīgās televīzijas rīkotā šova "Mazo dziesmas Latvijai" oriģināldziesmu albums, kas būs pieejams gan mūzikas veikalos, gan arī lejupielādes portālā "Doremi.lv", informē kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Mazajiem dziedātājiem radīto oriģināldziesmu pirmatskaņojums notika televīzijas šova laikā 1.maijā, iegūstot nedalītu publikas un televīzijas skatītāju atsaucību.

Dziesmas speciāli mazajiem solistiem rakstījuši daudzi pašmāju populārāko dziesmu autori, kuru vidū ir arī Uldis Marhilevičs. Tāpat jaunas dziesmas viņiem sarakstījuši Kārlis Būmeisters jeb Kaža, Māris Elksnis, producents un dziesmu autors Gints Stankevičs, kā arī Artūrs Palkevičs. Visu jauno dziesmu tekstus rakstījis Guntars Račs.

Jaunajā dziesmu albumā būs apkopotas desmit dziesmas, un tā bukletā būs atrodami visu dziesmu teksti, kā arī albumā būs atrodami visu dziesmu instrumentālie pavadījumi.

Dziesmas ir producējis Stankevičs, un daudziem mazajiem dziedātājiem tā bija pirmā iespēja strādāt profesionālā ierakstu studijā. Dziesmu pavadījumu ierakstos piedalījušies tādi profesionāļi kā pianists Kārlis Lācis, saksofonists Gints Pabērzs, ģitāristi Andris Šīrants un Valdis Rēbuks, bundzinieks Tods Sorensens un vijolnieks Ījans Kamerons.

Albums tiek izdots sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību "BTA", kas bija mazo dziedātāju patrons visu televīzijas šova laiku.

Albumā iekļauto dziesmu saraksts

1. Tikai tā! - Kopkoris, Evita Zālīte un Māris Grigalis
2. Laba dziesma - Alīna Ņikitina
3. Otrā pusē vējam - Emīls Mangulis
4. Pasaule, pasaule - Valērija Satibaldijeva
5. Baltais sapņu burinieks - Gabors Goldmanis
6. 10 000 jūdžu no Liepājas - Kristaps Solovjovs
7. Sarkanās kurpes - Adrija Silva Kukuvasa
8. Saulīte uzlēca no rīta agri - Kristīne Cielava
9. Šķībi, greizi, nepareizi! - Ralfs Liģeris
10. Mazs cinītis - Agate Albekeite

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu