"Dirty Deal Teatro" iestudē jaunu izrādi "Aklā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Dirty Deal Teatro" 2.maijā skatītājiem piedāvās savu jauniestudējumu "Aklā", kas būs dejas, dzejas un dokumentālās īsfilmas izrādes apvienojums, informē "Dirty Deal Teatro" vadītāja Krista Jansone.

Jaunais iestudējums būs par piecām spēcīgām, iedvesmojošām un talantīgām neredzīgām meitenēm Natāliju, Vladu, Sarmīti, Elīzi un Kristīni.

Izrādes pamatā ir Rainera Marijas Rilkes poēma "Aklā". Izrādi veido režisores Inga Surgunte un Aija Uzulēna, horeogrāfiju veido Agnese Bordjukova, mūziku radījusi Laura Gustovska, filmu režiju veidojuši Zane Pērkone, Jānis Pētersons un Mārtiņš Lazdāns, bet lomās iejutīsies aktrise Inga Tropa un dejotājs Kristaps Ceļmalnieks

Šis projekts radies, tā veidotāju komandai vispirms izvēloties iepazīt neredzīgo vidi un sajust tās aktuālo noskaņojumu un konfliktus, ar kuriem neredzīgus cilvēkus konfrontē pašreizējais un nevienam vieglumu nesološais laikmets. Saskarsme un draudzība ar piecām neredzīgām meitenēm ļāva radošajai apvienībai izveidot lakonisku filmu, kurā iekļauta neredzīgo meiteņu šodienas pieredze. Savukārt fiziski dzejiskā izrāde pārbauda galvenās lomas atveidotājas aktrises Ingas Tropas spēju iedzīvoties neredzīgo tiešajā pieredzē, jo aktrise izrādi spēlē ar aizvērtām acīm.

Iestudējuma "Aklā" pirmizrāde "Dirty Deal Teatro" notiks plkst.19, bet nākamā izrāde notiks 27.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu