Bērziņa piedalīsies atklātajā seriālā «Superbēbis» (105)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto autors: Valters Poļakovs

No 12.maija, tieši Mātes dienā, raidījuma ietvaros sāksies miniseriāls «Superbēbis», kur sekosim līdzi ģimenei bērniņa gaidīšanas laikā, dzemdībās un auklēšanā. Jaunā «Superbēbja» varoņi ir Lienes un Kaspara Bērziņu ģimene, kas nolēmuši dalīties savā pieredzē.

Jaunā "Superbēbja" ģimene ir TV seja Liene Bērziņa ar vīru, uzņēmēju Kasparu Bērziņu, kas piekrituši piedalīties "Māmiņu kluba" raidījumā, daloties ar savu vislielāko prieku - bērniņa gaidībām, dzemdībām un pieredzi auklēšanā. "Māmiņu kluba" komanda nodrošinās jauno ģimeni un bērniņu ar vislabākajiem Latvijas speciālistiem, tādējādi sniedzot arī noderīgus padomus citiem vecākiem.

Jau seši gaidību mēneši Lienei ir aiz muguras - vēl daži mēneši priekšā. Liene cītīgi apmeklē Māmiņu kluba Vecāku skolas nodarbības, vingro, bauda grūtnieču masāžu un citus gaidību priekus.

Pirmā "Superbēbja" sērija jau 12.maijā TV3 Māmiņu klubā plkst. 08:50.

Foto: Foto autors: Valters Poļakovs

Topošais Superbēbīša tētis, uzņēmējs Kaspars Bērziņš, ir gatavs raidījumā rādīt piemēru: "Ja tētis nepiedalās pilnvērtīgi visā procesā līdz galam, tas, manuprāt, neder. Lai saprastu un izjustu, kas īsti ir bērns, ir jābūt līdzās - no gaidīšanas līdz dzemdībām un audzināšanai, tēvam ir jābūt visur klāt. Tad arī veidojas apziņa - tas ir tavs bērns!"

"Māmiņu klubā" TV3 turpmāk ar Lieni un Kasparu tiksimies bieži, jo jau vasarā sagaidīsim un būsim klāt Bērziņu Superbēbja dzemdībās, ko varēs vērot arī TV skatītāji.

"Superbēbja" projektā vairāku gadu laikā jau kopā piedalījušās 7 ģimenes, kas atklājušas TV skatītājiem savus ģimenes priekus, gaidot un laižot pasaulē mazuļus.

Komentāri (105)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu