Cosmopolitan aprīļa numurs ir pilns iedvesmas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizrautība piemīt lieliskai aktrisei Leai Mišelai, kuru pierasts redzēt pareizās meitenes tēlā, bet izrādās, ka viņai ir arī pamatīga nerātnā puse. Par to uzzini intervijā ar viņu, kas publicēta 10. lappusē!

Izrādās, ka aizrautība ir ļoti svarīga – tā var paildzināt mūsu mūžu un pozitīvi ietekmēt mūsu dzīvi. Kāpēc ir svarīgi būt ziņkārīgai un ko ar to ir sasnieguši pasaulē slaveni cilvēki, lasi rakstā “Esi ieinteresēta un atvērta!” un ļauj, lai ziņkāre paspilgtina arī tavu personības starojumu.

Cosmopolitan rūpējas par tavu drošību bīstamās un nepatīkamās situācijās –

vai zināji, ka ir bīstami ēst greipfrūtu un vienlaicīgi lietot miegazāles un ko iesākt, ja rokkoncertā pūlis tevi pēkšņi sāk spiest tā, ka tas var apdraudēt tavu dzīvību?

Kā izvairīties no lieka riska un kā rīkoties, ja esi nonākusi briesmās, lasi trīs šā mēneša rakstos: “Kā saglabāt mieru stresa situācijās”, “Bīstamās kombinācijas” un “Kā tikt galā piecās ļoti biedējošās situācijās”.

Vēl viens no ļoti bīstamiem ieradumiem ir sevis salīdzināšana ar citiem, kuriem iet labāk, kuri ir skaistāki vai pārticīgāki nekā tu. Uzzini, kā tikt vaļā no salīdzināšanas sindroma, kas nogalina spēju izbaudīt savu dzīvi, kura nebūt nav sliktāka kā, piemēram, slavenībām. Par to rakstā “Laba, labāka... pietiekami laba”, un cerams, ka nākamreiz, uzlūkojot Vanesu Paradī vai Andželīnu Džoliju, tev vēders vairs nesavilksies greizsirdības žņaugos.

Un vienmēr ir vērts atcerēties, ka lielākā daļa veiksmīgo un bagāto cilvēku par tādiem sevi ir padarījuši paši. Piemēram, Keita Midltone, kas drīz grasās kļūt par pavisam oficiālu princesi un par kuru vari lasīt rakstā “Kā rodas princese”, vai Ketija Dombrovska, kas kļūst aizvien populārāka un šomēnes piedalījās Cosmopolitan modes fotosesijā kopā ar superīgāko regbija komandu.

Ja tev šķiet, ka viens no galvenajiem laimes nosacījumiem dzīvē ir piemērots vīrietis, bet tādu vēl neesi atradusi, tev noderēs raksts “Kur satikt nākamo vīrieti”, bet žurnāla 50. lappusē uzzini – “Kāpēc iemīlējušies vīrieši velk garumā” un kā viņus iedrošināt spert nākamo, izšķirīgo soli.

Pērc jauno Cosmo, un uzzināsi vēl daudz interesanta – gan par pavasara modes tendencēm, gan par to, kāpēc draugu nesaukt par sniega cilvēku. Uzzināsi, ko atklāj viņa mīļākie TV šovi un kāda ir tava ideālā poza, kuru noskaidrot palīdzēs seksa tests.

Galvenais atceries – dzīve jābauda tāda, kāda tā ir, un salīdzināšana ar citiem liedz mums izbaudīt visu to lielisko, kas mums jau pieder!

Tavs Cosmo

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu