Dubultu stacijā no vilciena jumta noceļ iereibušu cilvēku

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mobilais reportieris

Dubultu stacijā no vilciena jumta svētdienas pēcpusdienā nocelts cilvēks, pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums saņemts plkst.13.16, kad vilciena mašīnists pamanījis, ka uz viena vagona jumta atrodas cilvēks. Viņš vilcienu apturējis un izsaucis glābējus. Uz vagona jumta guļošais cilvēks izrādīja dzīvības pazīmes, taču nerunāja, tādēļ glābēji sākotnēji nevarēja ar viņu sazināties.

Notikuma vietā ieradās Latvijas Dzelzceļa (LDz) pārstāvji, kuri sazemēja vilcienu, lai glābēji varētu piekļūt uz jumta esošajam cilvēkam, skaidroja VUGD.

Noceltais stiprā alkohola reibumā

Vēlāk pēcpusdienā cilvēks no vilciena jumta nocelts, viņš bijis stiprā alkohola reibumā un pats nav mācējis paskaidrot, kā tur nokļuvis. Viņš gulējis uz vilciena jumta, jo gribējis braukt tālāk, pastāstīja VUGD. Dzērušais pārgalvis nodots policijas rokās.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai BNS pavēstīja, ka mediķi vīrieti apskatījuši, taču nekādas traumas viņam nav konstatētas.

Foto: Mobilais reportieris

Kavēsies vilcieni

LDz sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Birzule pastāstīja, ka citu vilcienu kustība pašlaik nav traucēta, uz nenoteiktu laiku kavēsies tikai apturētais vilciens, kas pārlikts uz citu perona ceļu. Birzule norādīja, ka šī ir ļoti neikdienišķa situācija, kur nepieciešama īpaši apmācīta personāla palīdzība. "Tur nav 220, bet 3000 voltu," viņa piebilda.

Sīkākas informācijas par notikušo pagaidām nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu