"Mis Latvija" fināls notiks izstādē "Fiesta Expo 2011"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad konkursa “Mis un Misters Latvija” fināls notiks 8. aprīlī plkst.16.00 starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, izstādes “Fiesta Expo 2011” pirmajā dienā. 

Konkursa fināls Ķīpsalā notiks jau otro gadu pēc kārtas, tādējādi tā liecinieks varēs būt ikviens, kurš vēlas redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par “Misters Latvija” titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju.

Vairākus gadus konkurss notika ārzemēs, taču pērnā gada veiksmīgā pieredze Ķīpsalā un lielā skatītāju un mediju atsaucība apliecināja, ka konkursa īstā norises vieta ir Latvija. Tāpēc esmu gandarīta, ka šogad konkursa fināls būs skatāms ikvienam interesentam un jauniešu līdzjutējiem,” uzsver Inta Fogele.

Šā gada konkursa dalībnieki – Alise Miškovska, Evita Stepāne, Lelde Paulsone, Marija Hubašvili, Oksana Užgalova, Viktorija Bobova, Zanda Kivleniece un Andis Vēveris, Edgars Strapcāns, Edvīns Ločmelis, Ivans Jevstigņejevs, Jānis Beķers, Kārlis Kalniņš, Oskars Lauva.


Lai arī dažus pārsteigumus konkursa rīkotāji vēl tur noslēpumā, zināms, ka konkursa finālā uzstāsies vairāki Latvijā labi pazīstami mākslinieki un mūziķi – deju mūzikas grupa “Forte”, jaunā un talantīgā dziedātāja Elli U, kā arī Eirovīzijas atlasē savu talantu spilgti prezentējusī Oksana Ļepska. Konkursa rīkošanā aktīvi piedalās arī iepriekšējo gadu konkursu uzvarētāji un finālisti, kas kopīgi veido spēcīgu un saliedētu komandu, uzsver I.Fogele.

Konkursu vadīs iepriekšējo konkursu uzvarētāji Ieva Lase un Kārlis Karolis.

Pērn konkursā uzvaras laurus plūca Ludmila Voroncova un Jānis Verners (attēlā).


Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā izstāde „Fiesta Expo 2011” notiks trīs dienas – no 8. līdz 10. aprīlim – un iepazīstinās ar idejām, iespējām un risinājumiem visdažādākajiem pasākumiem, svētkiem, kāzām, izlaidumiem un citām svinībām. “Fiesta Expo” – plaša, koša un daudzveidīga preču un pakalpojumu ekspozīcija, pasākumi uz skatuves un stendos, modes skates, prezentācijas, degustācijas, pārsteigumi un, protams, īpaša svētku atmosfēra. Izstādes laikā notiks arī “Fiesta Profi 2011” – semināru un diskusiju programma pasākumu rīkošanas profesionāļiem un ar nozari saistītajiem speciālistiem.

Izstādes „Fiesta Expo 2011” apmeklētājiem ieeja konkursa finālā – bez papildu maksas.

Ieejas maksa izstādē „Fiesta Expo” – Ls 2, bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu