Otro iespēju «Koru karos» saņem Liepājas «Sudraba viļņu koris» (174)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pēc dziesmu cīņām šajā «Koru karu» raidījumā tapa zināms, ka šovā atgriežas un līderu grupai pievienojas Liepājas «Sudraba viļņu koris» un tā vadītājs rokeris Guntis Veits.

Par atgriešanos šovā cīnījās: Aijas Andrejevas Lielvārdes «Sarkanais teiksmu koris», Māras Upmanes-Holšteines Rīgas «Jūras zilais koris», Liepājas «Sudraba viļņu koris» un tā vadītājs, rokeris Guntis Veits, Dobeles «Violetais ceriņu koris» un Ieva Sutugova. Pārējie kori uzstājās viesu statusā.

Saldie astoņdesmitie - tāda bija tēma šā vakara šova «Koru karu 3» atgriešanās raidījuma dziesmām.

Šoreiz žūrijas pārstāvjiem Ievai Kerēvicai un Edgaram Vītolam pievienojās vienmēr mainīgā, košā modes māksliniece Elita Patmalniece. Elita atzina, ka viņa šovakar vērtēs tērpus un arī kaut ko no foršajām astoņdesmito gadu dziesmām.

Māras Upmanes-Holšteines Rīgas «Jūras zilais koris» izpildīja grupas «Remix» dziesmu «Pie laika». Vītolam nepatika, ka dziesma sākta ar smaidu, kas dziesmas tekstam un idejai nepiestāv. «Jūs izceļaties uz pārējo koru fona ar to, ka jums ir jauna, svaiga enerģija,» vērtē Kerēvica. «Kā svaigs gaiss! Tikai, Māra, liec mikrofonu tuvāk mutei...» Elitai patika viss, īpaši Māra, kura esot ļoti enerģiska meitene: «Marhilam dikti patiktu! Tērpi labi!» Vērtējums: 27 punkti

Aijas Andrejevas Lielvārdes «Sarkanais teiksmu koris» dziedāja J. Kulakova «Balādi par gulbi». «Visiem labie mati! Kā diskotēkā - nu normāli,» vērtē Patmalniece. Kerēvica bija gaidījusi ko trakāku no šā kora:

«Bet tavi gēni mani nepievīla, Aija!»

Vītolam licies pavāji, bet priekšnesuma beigas esot «izvilkušas» visu. Vērtējums: 26 punkti

Liepājas «Sudraba viļņu koris» un tā vadītājs, rokeris Guntis Veits izpildīja dziesmu «Meitenei kafejnīcā». Kerēvicai pietrūka solistu balsu daudzveidības, un viņa neizprata, kāpēc ik pa laikam pārtrūkst melodija, bet dziesmas izvēli viņa nosauc par drosmīgu. «Man ļoti patika. Bet bija lietas, kas man nepatika - kustības likās nevietā, meitenēm pārelpas...» vērtē Vītols. Patmalniecei šī šķita kaifīgākā dziesma: «Mani pārņēma tā laika sajūtas...»

Guntis nav rokeris, viņš ir romantiķis!

Vērtējums: 27 punkti

Dobeles «Violetais ceriņu koris» un Ieva Sutugova izpildīja slaveno dziesmu «Noktirne». «Smukas kleitas, baigās kustības kā daiļslidotājiem,» vērtē Patmalniece. Kerēvicai arī vizuālais šķita satriecošs, bet šis tas likās par daudz: «Dziesma ir noskaņu dziesma, ar kuru jābūt uzmanīgām. Par daudz ilustrācijas šajā priekšnesumā. Jūs pārcentāties...» Vītolam likās, ka kaut kas pietrūcis. Vērtējums: 27 punkti

Pēc žūrijas un skatītāju balsojuma apkopojuma visvairāk punktu saņēma Guntis Veits un Liepājas «Sudraba viļņu koris».

Šova balvā iegūtie līdzekļi - 10 000 eiro - tiks ziedoti konkrētam labdarības mērķim, kuru izvēlējies kora vadītājs.

Komentāri (174)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu