Kesija un Riks Ross apvienojas «Numb» video (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Valdzinošās amerikāņu dziedātājas un modeles Kesijas (Cassie) otro albumu gaidām jau kopš 2006. gada. Kesija nesteidzas.

Šomēnes (11.aprīlī) klajā nāks jauns Kesijas (īstajā vārdā Kasandra Ventura) miksteips «RockaByeBaby», kura pirmais vēstnesis ir dziesma «Numb». Tajā dzirdams arī hiphopa moguls Riks Ross (Rick Ross), īstajā vārdā Viljamss Leonards Roberts (William Leonard Roberts II). Dziesmas video režisors - Alekss Nazari (Alex Nazari).

Jaunajā miksteipā piedalās arī Jeremih, French Montana, Too $hort, Pusha-T u.c.

Ar mūziku Kesija aizrāvusies jau pamatskolā, kad sāka dziedāt un komponēt pati savas dziesmas, vēlāk sekoja veiksmīga modeles karjera slavenajā «Wilhelmina» modeļu aģentūrā (darbs ar «Adidas» u.c. zīmoliem), tomēr popmūzikas karjera meiteni vilināja arvien uzstājīgāk.

Galvenie notikumi Kesijas dzīvē sākās pēc iepazīšanās ar producentu Raienu Lesliju (Ryan Leslie), kas palīdzēja dziedātājai ierakstīt veltījuma dziesmu mammai dzimšanas dienā «Kiss Me». To savukārt nejauši studijas blakus telpā izdzirdēja (varbūt ieraudzīja...) pats «Sony» (bijušais) boss Tomijs Motolla (Tommy Mottola), un vecajam vīram «āķis bijis lūpā». Atgādinām, ka Motolla atklājis tādas zvaigznes kā Meraiju Keriju, Džesiku Simsoni un Dženiferu Lopesu. Tika noslēgts līgums gan ar «Sony», gan vēlāk ar «Bad Boy», un 8. augustā debijas albums «Cassie» jau bija pieejams visos mūzikas veikalos Amerikā.

Debijas plate pārdota vairāk nekā 320 000 eksemplāros ASV. Singls «Me & U» debitē «Billboard's Hot R&B/Hip-Hop» dziesmu topa 1. vietā.

RockaByeBaby:

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu