Fotoreportāža no modes šova «Fashion and show» (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22.martā aptuveni 1500 viesu iepirkšanās centrā «Sky&more» vēroja iespaidīgu «Fashion&show» pavasara kolekcijas skati. Starp pasākuma viesiem bija gan sabiedrībā pazīstami cilvēki, gan arī vairāki pasaulē slavenu zīmolu pārstāvji.

Pasaulē slaveni vokālisti Anja J (Fashion TV oficiālā balss) un Sam Obernik (Tim Deluxe un Tomcraft vokāliste), apģērbi no tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā

Just Cavalli, Love Moschino, GF Ferre, Calvin Klein

- tas viss bija piesaistījis starptautiskā modes un stila kanāla Fashion TV interesi, tādēļ pārstāvji no šā kanāla bija klāt un veidoja sižetu par šovu un tam sekojošo ballīti, kas notika klubā Coyote Fly.

Skatē tērpus demonstrēja Latvijas labākie modeļi.

Elīna Grundāne - Vice Miss Latvija 2008; Miss Peace Intrenational 2008 - 2. Runner Up (3.vieta); Miss Pearl of Europe 2008 - 2. Runner Up; Miss Bikini Planet 2009 – Winner; Miss Friendship International 2010 - Vice Miss (1st Runner Up); Miss Friendship International: Best Talent - 2nd Runner Up; Miss Bikini International 2011: Miss Bikini Summer International - Winner; Miss Bikini International: Best Talent - 2nd Runner Up; World Miss University 2012 - Vice Miss (1st Runner Up).

Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Ina Avalseviča - «Mis Latvija 2006» uzvarētāja, konkursa «Miss Europa&World Junior 2007» titulu «Miss Fashion» un «II Vicemiss» īpašniece.

Baiba Frēliha - «Best Model of the World 2011» titula «Best Model of the World 2011 - Best Smile» ieguvēja.

Māra Kampernova - viena no pieprasītākajām un populārākajām modelēm Latvijā.

Romāns Voitaņecs - «Vice Mis un Vice Misters Latvija 2009», pasaules puišu skaistumkonkursā «Mr. Tourism International 2010 World Final» ieguvis skaistākā ķermeņa titulu.

Šovs notika divās daļās: pirmajā noskaņa tika radīta kā futūristiskā rūpnīcā, šovu papildināja augsta tehniskā līmeņa video un gaismu elementi. «Videomateriālus radījām šeit pat Latvijā - pēdējās naktīs pieslīpējot tos līdz pilnībai,» saka uzņēmuma «Unique» vadītāja Agnese Krīgerte.

Otrā šova daļā noskaņa bija pavasarīga, tika demonstrēti peldkostīmi un vasarīgi apģērbi. Skatītājus pārsteidza iespaidīgi pirotehniskie triki, kā arī dziedātāja Ania J, kura, tērpusies modes mākslinieka Dāvida radītā tērpā, uzstājās, lidojot pāri skatuvei speciālās trosēs.

Kā jau ierasts, par tērpu atlasi skatei un modeļu vizuālo izskatu rūpējās pazīstamā stiliste Olga Kolotova. Lielisku performanci rādīja deju studijas «Ritms» meitenes, uzstājoties motociklistu aizsargķiverēs. Par muzikālo noformējumu rūpējās duets Dj Deros & Alishya Violin.

Rudenī (11.oktobrī) tiek plānota Sky&More/ Fashion&Show skate.



Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu