Madry prezentē jaunu videoklipu «Citādāk» (58)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: justbar.lv

Pašmāju dziedātāja, bijusī TV šova «Okartes Skatuve» un jauniešu mūzikla «Dzimuši mūzikai» dalībniece Madara Grēgere jeb Madry sagatavojusi videoklipu savam trešajam solosinglam «Citādāk» un ar svinīgu ballīti to prezentēja 21. marta vakarā «Just» bārā. Pasākumu apmeklēja arī Madaras kolēģi - Mārtiņš Ruskis, Kristaps Pujāts, Antra Stafecka u.c.

Pirmais Madry singls «Miljons domu nakts» guvis labus panākumus un tika iekļauts arī jauniešu mūziklā «Dzimuši mūzikai». Pērnā gada nogalē apritē nonāca dziesma «Portrets», un nu radīts dziesmas «Citādāk» videoklips. Šī jau ir otrā dziesma, kuru Madry radījusi sadarbībā ar teksta autoru Gati Zotovu. Šīs dziesmas ierakstā papildus piedalījusies čelliste Sarma Gabrēna un vijolnieks Artūrs Gailis.

Foto: justbar.lv

Arī videoklipa izstrādes radošā komanda ir priecīgi par rezultātu un jaunizveidoto sadarbību ar Madaru, kuru noteikti turpinās arī citos projektos: «Esam gandarīti par iespēju veidot ciešus kontaktus tieši ar jaunajām uzlecošajām zvaigznēm un būt klāt viņu karjeras pirmsākumos kā draugi un kolēģi.»

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu