Pasniegtas Latvijas Stila un Modes balvas 2010 (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 2011. gada 7. februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē notika Baltijas Modes federācijas organizētā ikgadējā prestižā Latvijas Stila un Modes balvu 2010 pasniegšanas ceremonija.

Pirmo reizi balvu pasniegšanu varēja vērot tiešraidē kanālā LNT. Pasākumu vadīja 2009. gada stilīgākais TV vadītājs Māris Grigalis un jaunā uzlecošā TV zvaigzne Anna Rozīte.

Latvijas Stila un Modes balvas ceremonijas mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes industrijā, kā arī stilīgākās TV, teātra, un šova biznesa zvaigznes. Vakara gaitā tika paziņoti un apbalvoti uzvarētāji 11 nominācijās.

Latvijas Stila un Modes balvu 2010 finālisti

Stilīgākais aktieris: Kaspars Zvīgulis

Stilīgākā aktrise: Zane Vaļicka

Stilīgākā dziesmu izpildītāja: DJ Ella

Stilīgākais dziesmu izpildītājs: Goran Gora

Stilīgākā mūziķu grupa: Instrumenti

Stilīgākā TV vadītāja: Ketija Dombrovska

Stilīgākais TV vadītājs: Jānis Strapcāns

Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2010. gadā: Riija (Tērbatas ielā 6/8)

Gada topmodele: Ginta Lapiņa (Dandy)

Gada debija modes jomā: Aļona Bauska (zīmols: QooQoo)

Gada modes mākslinieks: Alise Trautmane (zīmols: NARCISS)

Latvijas Stila un Modes balvu 2010 ceremonijas laikā tika pasniegtas arī dažas atsevišķas balvas. Speciālā balva "Par ieguldījumu Latvijas modes žurnālistikas attīstībā" tika pasniegta modes žurnālistei Unai Meisterei. Speciālās balvas un dāvanas no CHI Professional – Holivudas zvaigžņu visatzītākās matu kosmētikas komplekti - tika pasniegtas arī "Riga Fashion Week" topmodelēm Beātei Stivriņai un Mārai Kampernovai.

Žurnāls "L`Officiel Latvija" pasniedza savu balvu modes dizaineru duetam Mārei Mastiņai un Rolandam Pēterkopam (Mare un Rol`s) par kostīmu veidošanu operas "Jevgeņijs Oņegins" jauniestudējumam Latvijas Nacionālajā operā, kas kļuva par pagājušajā gadā visspilgtāko modes intervenci teātrī.

Ceremonijas galveno nomināciju uzvarētājas – Gada debija modes jomā Aļona Bauska (zīmols QooQoo) un Gada dizainere Alise Trautmane (zīmols "Narciss") papildus titulam un tradicionālajām statuetēm saņēma speciālas balvas no Baltijas Modes federācijas. Alise Trautmane saņēma arī Holivudas zvaigžņu visatzītāko matu kosmētiku - "Farouk" karalisko kopšanas līniju "Royal Treatment" no CHI.

Pēc tradīcijas nomināciju uzvarētājiem tika piešķirts "stilīgākā" vai "labākais modē" tituls un publiskai atzinībai par apliecinājumu pasniegta statuete, kurai šogad, pateicoties sadarbībai ar kompāniju  "Morozov & Son", ir jauns dizains.

Kandidātus nominācijās vērtēja speciālā žūrija, kuras sastāvā šogad bija žurnālu galvenie redaktori un modes redaktori, pazīstami fotogrāfi, stilisti un žurnālisti.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu