Depardjē ceļo pa Krieviju: ieradies nemieru plosītajā Čečenijā (109)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas pilsonību ieguvušais franču kinoaktieris Žerārs Depardjē svētdienas vakarā ieradās Čečenijas Republikā, kur viņu sagaidīja republikas vadītājs Ramzans Kadirovs.

Kadirovs sagaidīja aktieri Groznijas lidostā, kad Depardjē tur ieradās pēc divu dienu uzturēšanās Mordvijas Republikā, kur viņš sestdien tika pierakstīts Mordvijas galvaspilsētā Saranskā.

«Es uzaicināju Žerāru Depardjē uz Grozniju. Šis ir viņa otrais brauciens uz Čečeniju,» sacīja Kadirovs.

Depardjē, kurš savā aktiera karjerā attīstījis biznesa un personīgus sakarus ar kritiski vērtētiem režīmiem, pirmoreiz apmeklēja Čečeniju pērnā gada oktobrī sakarā ar Kadirova 36. dzimšanas dienu. «Slava Čečenijai! Slava Kadirovam!» toreiz paziņoja Depardjē.

Kadirovs labprāt uzaicina slavenības uz savām izšķērdīgajām jubilejām. Pērn viņa dzimšanas dienas ballītē starp viesiem bija arī ASV aktrise Hilarija Svonka, beļģu aktieris Žans Klods van Damme un britu vijolniece Vanesa Meja.

Komentāri (109)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu