Jēkabpilī smagāk cietušā policista stāvoklis uzlabojies (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jēkabpils apšaudē smagāk cietušā policista stāvoklis uzlabojas, un ārsti cer, ka viņš pilnībā atlabs, pastāstīja Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Ieva Stibe.

Ievainotajam policistam pagājušopiektdien veikta miega artērijas operācija, pēc kuras viņš tika ievietots Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā. Pirmdien viņš jau pārvests uz Neiroķirurģijas nodaļu, un viņa stāvoklis ir stabils. Pacients elpo patstāvīgi, kustina rokas un kājas, norādījis Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļas virsārsts Ģirts Freijs.

Arī Neiroķirurģijas klīnikas vadītājs Egils Valeinis apstiprinājis, ka pacienta stāvoklis uzlabojas.

Jau vēstīts, ka Jēkabpilī apšaudes laikā smagāk cietušais policists ar šautu brūci kaklā 26.janvārī tika pārvests uz Paula Stradiņa Klīnisko universitātes slimnīcu Rīgā, kur viņu ievietoja Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā. Jēkabpils slimnīcā turpina ārstēties spēļu zāles apsargs un policists, kuri piedalījās uzbrucēju aizturēšanā.

Apšaudē pēc bruņotas laupīšanas Jēkabpilī 25.janvārī gāja bojā policijas darbinieks, bet seši tika ievainoti. Atklājās, ka četri no uzbrucējiem ir policijas darbinieki - divi no "Alfas", bet divi savulaik strādājuši Tukuma policijā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu