Krievu spiedze Anna Čepmena patentējusi savu vārdu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rudmatainā krievu spiedze Anna Čepmena reģistrējusi preču zīmi ar savu vārdu, lai varētu sākt ražot savas markas degvīnu un smaržas, otrdien ziņo Krievijas mediji. Kopš Čepmena kopā ar vēl deviņiem atmaskotiem krievu spiegiem tika izraidīta no ASV pagājušā gada jūlijā, viņa kļuvusi par augstākās klases slavenību Krievijā.

Čepmenai ir savas nedēļas televīzijas šovs, un viņa regulāri rotā spīdīgo žurnālu vākus.

Par to, ka viņas slavas dienas tikai sākušās, liecina arī Krievijas Patentu un preču zīmju aģentūras pagājušajā nedēļā reģistrētā preču zīme "Čepmena", vēsta "Komsomoļskaja Pravda".

Vienā no valstī populārākajiem laikrakstiem teikts, ka 28 gadus vecā Čepmena plāno izmantot savu vārdu, lai ražotu kosmētiku, pulksteņus, alu, degvīnu un sulas.

Ar Čepmenas vārdu nāks klajā arī viņas apģērbu līnija.

Kopš izraidīšanas no ASV Čepmena kļuvusi arī par kādas mazpazīstamas Krievijas bankas FSB publisko seju, bet pagājušajā mēnesī viņa debitēja kā televīzijas raidījuma vadītāja.

Krievijas telekanālā "REN TV" viņa tagad vada iknedēļas raidījumu par neizskaidrojamām parādībām "Pasaules noslēpumi ar Annu Čepmenu".

Un izskatās, ka Čepmenas preču zīme aizsākusi jaunu tendenci Krievijas augstākajās aprindās.

Arī Krievijas olimpiskā čempione mākslas vingrošanā un valdošās partijas pārstāve Krievijas parlamentā Aļina Kabajeva pagājušajā mēnesī pieteica preču zīmi jaunu lellei vārdā "Aļina".

Līdzīgi rīkojās arī kosmonauta Jurija Gagarina meita, lai iegūtu tiesības izmantot sava tēva vārdu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu