"Latvijas stila un modes balvas 2010" pretendenti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noskaidroti pretendenti desmit nominācijās ikgadējai "Latvijas stila un modes balvai", kas šoreiz tiks pasniegta 7.februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē, informēja Baltijas modes federācijas pārstāve Tatjana Baļvas.

"Latvijas stila un modes balvas 2010" nominācijā "Stilīgākais aktieris" izvirzīti Kaspars Zvīgulis, Rihards Lepers un Andris Bulis, nominācijā "Stilīgākā aktrise" izvirzītas Zane Vaļicka, Regīna Razuma un Rēzija Kalniņa, bet nominācijā "Stilīgākā dziesmu izpildītāja" izvirzītas Jolanta Gulbe, Amber un DJ Ella.

Nominācijā "Stilīgākais dziesmu izpildītājs" izvirzīts Goran Gora, Intars Busulis un Jānis Stībelis, nominācijā "Stilīgākā mūziķu grupa" - "Instrumenti", "Prāta vētra" un "Triānas parks", nominācijā "Stilīgākā televīzijas vadītāja" - Ketija Dombrovska, Baiba Sipeniece-Gavare un Kristīne Garklāva, bet nominācijā "Stilīgākais televīzijas vadītājs" - Jānis Strapcāns, Māris Grigalis un Guntars Gulbiņš.

Guntars Gulbiņš

Nominācijā "Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2010.gadā" izvirzīti veikals "Klase", Elizabetes ielā 85a, veikals "Riija", Tērbatas ielā 6/8, kā arī veikals "Bonēra", Blaumaņa ielā 12a.

Nominācijā "Gada debija modes jomā" izvirzīti Aļona Bauska, Sarmīte Ostaneviča un Dace Sāmīte, bet nominācijā "Gada modes mākslinieks" izvirzīti Natālija Jansone, Alise Trautmane, Agnese Narņicka un Jekaterina Šehurina.

"Latvijas stila un modes balvas" mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes industrijā, kā arī stilīgākos televīzijā, teātra un šovbiznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi. Pēc tradīcijas nomināciju uzvarētājiem tiek piešķirts "stilīgākā" vai "labākais modē" tituls, tiek pasniegta statuete, kas simbolizē stila un modes vienotību.

Rihards Lepers

"Latvijas stila un modes balvas 2010" apbalvošanas pasākumu tiešraidē pārraidīs telekompānija LNT. Pasākumu vadīs 2009.gada stilīgākais televīzijas vadītājs Māris Grigalis un jaunā televīzijas zvaigzne Anna Rozīte.

Apbalvošanas pasākumā tiks noskaidrota arī nominācijas "Gada top-modele" uzvarētāja.

Balvas kandidātus šogad nominācijās vērtēja speciālā žūrija, kuras sastāvā bija gan glancēto žurnālu galvenie redaktori un modes redaktori, gan pazīstami fotogrāfi, stilisti un žurnālisti.

Žūrijā darbojās žurnāla "Santa" modes redaktore Ieva Čečina, žurnāla "Klubs" modes stiliste Ilze Čečina, fotogrāfs Jānis Deinats, žurnāla "Una" modes un stila redaktore Agnese Kaupere, žurnāla "L'Officiel Latvija" modes redaktore Olga Kolotova, fotogrāfs Sergejs Kondrašins, žurnāla "Cosmopolitan" galvenā redaktore Santa Kristiāna Zamuele, fotogrāfs Marks Ļitvjakovs, fotogrāfs Jānis Mednis, interneta žurnāla "Parterre" latviešu versijas galvenā redaktore Maija Meijere un modes žurnāliste Una Meistere.

Tāpat žūrijā darbojās žurnāla "FHM" galvenais redaktors Sandris Metuzāls, fotogrāfs Gatis Rozenfelds, žurnāla "VIP Lounge" modes redaktore Jūlija Rumjanceva, televīzijas raidījuma "Stila akadēmija ar Maiju Silovu" vadītāja Maija Silova, žurnāla "JOY" galvenā redaktore Dace Vaivara, fotogrāfs Nils Vilnis un žurnāla "L'Officiel Latvija" galvenā redaktore Jeļena Vlasova.

Savukārt nominācijā "Gada top-modele" kandidātus vērtēja Latvijas Modeļu aģentūru asociācija, kuras sastāvā ir modeļu aģentūras "2b" vadītājs Agris Blaubuks, "Gints Bude Model Management" vadītājs Gints Bude, modeļu aģentūras "Vacatio" vadītājs Zigmunds Līpiņš, modeļu aģentūras "Natalie" vadītājs Ēriks Meisāns un modeļu aģentūras "Terri" vadītāja Marianna Prozorova.

Pērn Baltijas modes federācija sāka tradīciju piešķirt vairākkārtējiem "Latvijas stila un modes balvu" ieguvējiem "Latvijas stila ikonas" titulu. Līdz šim šādu titulu izpelnījusies dziedātāja Linda Leen, televīzijas raidījumu vadītāja Maija Silova un aktrise Agnese Zeltiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu