Jēkabpils apšaudē cietušā uzbrucēja veselības stāvoklis stabils (42)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jēkabpils bruņotās laupīšanas uzbrucēja, kuram lode trāpīja žoklī, veselības stāvoklis pēc nogādāšanas Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Zobārstniecības un sejas ķirurģijas centrā ir stabils, informēja centrā.

Cietušais veseļojas, un viņam apkārt ir norīkota apsardze. Sīkāku informāciju par ievainojumiem ķirurģijas centrs nesniedza.

Jau ziņots, ka trīs otrdien Jēkabpilī apšaudē cietušie uzbrucēji pārvesti uz Rīgas slimnīcām - Stradiņa slimnīcu, Rīgas 2.slimnīcu un Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcu. Jēkabpils slimnīcā palikuši divi apšaudē iesaistītie - policists un spēļu zāles darbinieks. Viņu stāvoklis ir stabils, ir arī uzlabojumi.

Kā ziņots, 25.janvārī pēc plkst.9 Jēkabpilī notika bruņots laupīšanas uzbrukums spēļu zālei "Fēnikss". Aizturot iespējamos uzbrucējus, gāja bojā viens policists, bet vēl seši cilvēki - divi policisti, trīs uzbrucēji un spēļu zāles darbinieks - ievainoti.

Aizdomās par šo bruņoto laupīšanu policisti aizturējuši piecas personas. No aizturētajiem trīs ir ievainoti. Četri no uzbrucējiem bijuši policisti. Divi bijuši specvienības "Alfa" darbinieki, bet vēl divi - Valsts policijas Tukuma iecirkņa darbinieki.

Četri no laupītājiem uzbrukuma brīdī bija ģērbušies policijas formas tērpos. Piektā bijusi privātpersona.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (42)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu