Ferrari Enzo kā rallija auto (33)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pērn Velsas rallija norises vietā un laikā viens no BBC raidījuma Top Gear veidotājiem Džeimss Mejs kopā ar rallistu Krisu Mīku pārliecinājās, ka raļļot iespējams arī ar divarpus tonnas smagu, vairāk nekā 150 tūkstošus mārciņu vērtu Bentley Continental GT.

Tīmeklī tagad aktuāls kļuvis video, kurā sev netipiskā vidē redzams Ferrari Enzo. 650 zirgspēkus spēcīgais itāļu superauto labāk piestāv Beverlihilzas bulvāriem un Monako šaurajām ieliņām vai stāvlaukumam pie Casino Royale, taču te interneta vietnes YouTube konta TaxTheRich100 uzturētāji nabaga Enzo trenkā savdabīgā lauksaimnieku Gymkhana priekšnesumā starp zemes apstrādes tehnikas vienībām, pa netīriem lauku ceļiem, dubļiem un peļķēm. Gandrīz kā rallija automobili.

Dažam tā šķitīs necieņas izrādīšana Ferrari jubilejas automobilim, taču, atverot TaxTheRich100 vietni, kļūst skaidrs, ka Enzo nav vienīgais noslēpumaino benzīngalvu upuris, jo turpat atrodams arī video ar Rolls-Royce Phantom, kurš bez žēlastības tiek slidināts pa slapjām pļavām un nelīdzeniem lauku ceļiem. Tam līdzās atrodas vēl daži video ar ne mazāk eksotiskiem auto neierastā vidē - Bugatti EB110, Ferrari F50 un Ferrari 288 GTO.

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu